Gratis toffe games is alles wat we nodig hebben om deze bizarre periode door te komen. Call of Duty: Warzone is daar een goed voorbeeld van. De game kwam onlangs uit en is een wereldwijd succes. Nu wordt het nog iets leuker, er is namelijk een nieuwe gamemodus beschikbaar.

Call of Duty: Warzone

De Battle Royale-game is mateloos populair op dit moment. Niet zo gek, gezien de timing. Maar ook los van de hele coronacrisis is de populariteit goed te begrijpen: de game zit goed in elkaar en is ook nog eens gratis. Vandaag komt er een nieuwe patch uit, met verbeteringen en toevoegingen voor Call of Duty: Warzone. Ben je dus van plan het vandaag weer te gaan spelen, dan kun je de downloads maar beter vast aan knallen.

call of duty: warzone

Nieuwe modus

Helemaal nieuw is de modus niet, het is eerder een variant op een bestaande modus: Plunder. Vanaf vandaag kun je in Call of Duty: Warzone aan de slag met Plunder: Blood Money. Het principe van zo veel mogelijk geld verzamelen en dat veilig weten te stellen blijft onveranderd. Wat er wel nieuw aan is, is dat het maken van een kill je nu altijd geld oplevert. Dit is dus een extra manier om je rekening met ‘Blood Money’ te spekken. Ook leveren Bounty Contracts en Fishing Moves je in deze nieuwe modus meer geld op.

Nieuwe wapens beschikbaar

Naast deze nieuwe geldstromen zijn er ook wat nieuwe wapens in het spel. Je vindt ze op de grond of in de Supply Boxes. Nieuw in Call of Duty: Warzone zijn de 725 Shotgun, MK2 Carbine (Marksman Rifle), EBR-14 (Marksman Rifle) en de .50 GS (Pistool).

Tot slot laten spelers die het spel nu verlaten hun spullen achter en krijg je een nieuwe Warzone controller button layout. Zo kun je nog gemakkelijker je vijanden opsporen en locaties doorspelen naar je vrienden om ze als squad in de aanval te gaan.

Speelde je nog niet maar ben je nu echt overtuigd? Download de game dan hier.