Als we je een paar maanden geleden hadden verteld dat je 3 weken thuis mocht zitten en niet naar werk hoefde dan had je daar waarschijnlijk lustig op gehapt. Nu zit je inmiddels een week thuis en komt de realiteit langzaam bij iedereen binnen: thuis zitten is helemaal niet zo leuk als het lijkt. Om je te helpen de verveling wat tegen te gaan hebben we hier wat gratis games voor je op een rijtje gezet die je nu thuis kunt spelen.

Gratis games

Om je een beetje door de dagen heen te helpen komen we al regelmatig met wat serie- en filmtips, maar mocht je wel even uitgebinged zijn dan hebben we hier nog een ander rijtje voor je met mogelijk vermaak. Deze gratis games zijn nu te spelen.

Assassin’s Creed Odessey

Deze game kennen we allemaal wel, maar, is nu tijdelijk voor iedereen gratis te spelen. De game heeft dit weekend een gratis weekend. De game verscheen in 2018 maar is nog steeds mateloos populair. De gratis speeltijd gaat nu in maar stopt ook al weer spoedig: aanstaande zondag. Wel zijn deze drie dagen precies genoeg om er achter te komen of dit Griekse verhaal je niets doet, of dat je er compleet verslaafd aan raakt. Mocht dat laatste het geval zijn, dan neem je de voortgang van de komende drie dagen gewoon mee als je het spel aanschaft. De game is te spelen op de PC, PlayStation 4 en Xbox. Ofwel, voor iedereen. Slimme marketing of een corona-cadeautje, maakt niet uit. Wij hebben drie dagen een gratis game klaar liggen.

gratis game

Football Manager 2020

Voor alle liefhebbers van voetbal die nu treurig naar een zwart beeldscherm staren de hele dag is er goed nieuws: Football Manager 2020 is nu voor een week gratis te spelen! Deze nummer 2 in het rijtje van gratis games staat klaar om door jou gespeeld te worden. Heb jij altijd het idee dat je beter weet als je kijkt naar een voetbalwedstrijd, dan is dit het moment er achter te komen of dit ook echt zo is.

gratis game

Call of Duty: Warzone

Hier schreven we al eerder over en is een absolute verrijking van de quarantaine-tijden. Deze derde in het rijtje van gratis games is net een week uit en wordt mondiaal goed ontvangen. Het mooiste aan deze Warzone? Hij blijft gratis, dus je loopt niet tegen het einde van je proefperiode aan. Ideaal voor deze gekke tijden, want nu hoef je je vrienden niet ongemakkelijk te facetimen voor een gesprek, je zet gewoon een groepsgame op. Nadeel is wel dat je het spel óf alleen, óf met z’n drieën kunt spelen. De vierde die te laat aansluit omdat hij nog even een gamesnack wilde maken is de sjaak, die valt buiten de boot.

gratis game