De teaser verscheen een week geleden en de verwachtingen zijn direct hooggespannen. Call of Duty Black Ops: Cold war is in aantocht en we weten nu ook wanneer we de nieuwe game kunnen gaan spelen.

Call of Duty Black Ops: Cold war

De afgelopen maanden is er veel gebeurd in de wereld van Call of Duty. We kregen er een gratis spel bij, Call of Duty: Warzone, en we zijn getrakteerd op meerdere updates vol nieuwigheid. Nu aan het eind van de zomer kunnen we ons gaan opmaken voor een heel nieuw spel, Call of Duty Black Ops: Cold War. Het spel is een vervolg op Black Ops en verschijnt op 13 november. Het spel is te spelen op zowel de bestaande als de toekomstige consoles.

call of duty black ops: cold war

Het verhaal van het spel

Call of Duty Black Ops: Cold War speelt zich af in 1981, tijdens – je raadt het al-  de koude oorlog. Het verhaal draait om een Russische geheim agent, genaamd Perseus. Perseus is een gevaarlijke spion die een bedreiging vormt voor jou, als speler. In (geheime) operaties ga jij op missie om zijn plannen te dwarsbomen en hem uit te schakelen. Het spel wordt gedomineerd door een constant gevoel van spanning, verraad en intrige. Gevoelig voor mindfucks en van nature een beetje paranoia? Brace yourself, dit wordt een intense game.

call of duty black ops: cold war

Nog heel even wachten

Het spel had tot voor kort nog enkel een spraakmakende teaser. Daar kunnen we nu een brute trailer bij optellen. Call of Duty Black Ops: Cold war staat gepland voor 13 november. De game zal uitkomen voor Windows, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series X. Wanneer deze laatste twee precies op de markt verschijnen is nog een raadsel. Wel staan ze allebei voor eind dit jaar op de planning. Voor wie niet kan wachten, check alvast de trailer hieronder om een beeld te krijgen van wat er gaat komen. Tot die tijd zullen we het moeten doen met het gratis te spelen Call of duty: Warzone. Ook geen straf. Fun fact: hier kun je het spel alvast pre-orderen.