De feestdagen zitten er weer aan te komen en dat betekent maar één ding: het is weer tijd om kerstinkopen te doen. Wij schieten jou als Santa’s little helper te hulp. Dit zijn de tofste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen.

De tofste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen

Als je eenmaal een lach hebt getoverd op het gezicht van degene die jouw cadeau in ontvangst mag nemen, kan je kerstdag niet meer stuk. Al is het natuurlijk wat vervelend als juist het tegenovergestelde gebeurd. Om dat te voorkomen hebben wij een lijst gemaakt met de beste cadeaus om te geven tijdens de feesten. Zo zit je gegarandeerd gebakken.

Goed herenhorloge

Een goede klok om de pols komt toch wel bovenin de lijst van tofste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen. Want zeg nou eerlijk: horloges maken de man. Al moet je dan natuurlijk niet met een ‘Hello Kitty’-horloge aankomen. Geen flauw benul welke klok je dat ene familielid of die ene vriend cadeau moet doen? De Citizen Eco Drive of Citizen Promaster zullen de gemiddelde pols niet misstaan.

Leuke (of lelijke) kersttrui

Een all-time klassieker om als cadeau te geven tijdens de feestdagen is toch wel een leuke (of juist lelijke) kersttrui. Zelf ben je namelijk niet zo snel geneigd om er eentje te kopen, maar om er eentje te krijgen is een welkome manier om nóg meer in de kerststemming te komen.

tofste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen

Bierhouder in de douche

Ja, je leest het goed: een bierhouder voor in de douche. Een item waarvan je niet wist dat iemand (of jezelf) ‘m nodig zou hebben. Maar hoe langer je er over nadenkt, hoe logischer het klinkt. Denk aan de derde helft na een potje voetbal, waar een biertje er niet snel genoeg bij gehaald kan worden. Of voor de liefhebber van een kouwe kletser onder de douche is dit een ideaal item. En van de tofste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen is dit toch wel een érg originele.

Lekkere fles whisky

Eén van de tofste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen waarmee je het eigenlijk nooit fout kunt doen: een lekkere fles whisky. Een Amerikaanse whiskey, een Schotse whisky of een Japanse whisky – voor ieder wat wils. Proost!

tofste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen

Zo, met één van deze cadeaus kunnen de feestdagen niet meer stuk. Naast een presentje nog op zoek naar een originele kerstversiering? Kijk dan eens naar deze auto-kerstboom.