It’s the most wonderful time of the year! Met de feestdagen inzicht hebben de echte kerstfanaten vast al wel een kerstboom in huis. Wil jij dit jaar in kerstsferen de weg op gaan, of een heel origineel cadeau aan iemand geven? Dan is de auto-kerstboom voor bovenop je autodak helemaal wat voor jou!

Originele kerstversiering

Vergeet de traditionele kerstboom. Een kerstboom voor bovenop je auto is namelijk een stuk origineler. Je hoort het goed, een auto-kerstboom. Deze nogal originele kerstdecoratie kan je onder andere vinden op Amazon. Een recensie over de boom luidde: “Ik tover met de kerstboom op mijn auto een lach op iedereens gezicht.”  

Hoe werkt het precies?

Hoe gaat het in zijn werk? Eigenlijk heel simpel, je kunt de kerstboom heel gemakkelijk vast klemmen aan je auto. Ook zou je hem kunnen vastmaken aan een busje of zelfs een vrachtwagen. Mocht je met de auto een parkeergarage inrijden dan kun je de boom eenvoudig inklappen. In het donker ben je nog opvallender, want er zitten allemaal lampjes in die knipperen in alle kleuren van de regenboog (zeker handig als je een keer je auto kwijt bent op een grote parkeerplaats). Als de feestdagen voorbij zijn kun je hem ook weer heel eenvoudig uit elkaar halen.

Nadelen

Helaas zitten er ook nadelen aan deze auto-kerstboom. Je mag er maximaal tachtig kilometer per uur mee rijden. Ga je harder dan dat? Dan zou je de kerstboom weleens onderweg kunnen verliezen, dus misschien is handiger om de kerstboom op je dak alleen te gebruiken als je bijvoorbeeld naar de grootste kerstwinkel van Nederland rijdt.

Voor de liefhebbers kun je hem hier bestellen. Laat je deze auto-kerstboom liever aan je voorbij gaan, maar wil je toch uitpakken tijdens de feestdagen? Denk dan bijvoorbeeld eens aan deze whiskey-kerstballen.