Nu Sinterklaas weer het land uit is wensen wij jou alvast een fijne kerstNormaal gesproken schittert de piek bovenop de kerstboom, maar dit jaar zal de aandacht worden getrokken door een heel ander versierings-element. Jouw kerstboom zal dit jaar niet vol hangen met de decoratie de je al jaren van zolder plukt, maar met heuse whiskyballen voor in de boom! ‘The ONE Bauble Gift Set’ is alles wat jouw dennentakken nodig hebben.  

The ONE Bauble Gift Set: whiskyballen voor in de boom

Het woord zegt het al “The ONE” en daar zijn wij het helemaal mee eens. Want wat is een geslaagde kerst zonder goede whisky? Laat de kerstkransen, pakjes en de rest van de versiering maar aan iemand anders over. Dit jaar focussen we ons op deze whiskyballen van Lakes Distillery.

Het gaat om zes ballen gevuld me zes verschillende whisky’s afkomstig uit Engeland. De Blended whisky is afkomstig uit het Lake District en is met zorg uitgekozen voor deze kerstballen met draaidop. De ballen kosten £35, en zijn een leuk cadeautje. Maar mocht je nou zelf verknocht zijn aan whisky dan hang je de whiskyballen toch lekker voor jezelf in de boom! 

kerstballen whiskyballen whisky kerst gewoonvoorhem 1 kerstballen whiskyballen whisky kerst gewoonvoorhem 6 kerstballen whiskyballen whisky kerst gewoonvoorhem 3 kerstballen whiskyballen whisky kerst gewoonvoorhem 2