Nu Sinterklaas weer bijna het land uit is wensen wij jou alvast een fijne kerstNormaal gesproken staat de piek bovenop de kerstboom, maar in dit geval is de piek van jouw kerst absoluut deze uitvinding! Namelijk ‘The ONE Bauble Gift Set’: een set whiskyballen voor in de boom!

The ONE Bauble Gift Set

Het woord zegt het al “the one” en daar zijn wij het helemaal mee eens. Want wat is een geslaagde Kerst zonder goede whisky? Laat de kerstkransen, pakjes en de rest van de versiering maar aan iemand anders over. Dit jaar focussen we ons op deze whiskyballen van Lakes Distillery.

Het gaat om zes ballen gevuld me zes verschillende whisky’s afkomstig uit Engeland. De Blended whisky is afkomstig uit het Lake District en is met zorg uitgekozen voor deze kerstballen met draaidop. De ballen kosten £35, en zijn een leuk cadeautje. Mocht je nou zelf verknocht zijn aan whisky dan hang je ze toch lekker voor jezelf in de boom! 

kerstballen whiskyballen whisky kerst gewoonvoorhem 1 kerstballen whiskyballen whisky kerst gewoonvoorhem 6 kerstballen whiskyballen whisky kerst gewoonvoorhem 3 kerstballen whiskyballen whisky kerst gewoonvoorhem 2