De Grinch kan het beamen, het is helemaal niet erg als je een lichte aversie hebt tegen kerstmis. Het kan zijn dat de kerstliedjes je inmiddels al de spuigaten uitlopen, of dat je nog steeds piekert over die vijfde hypotheek die je met Black Friday hebt moeten afsluiten, omdat vrouwlief de kerstbroek in deze maand aan heeft – en ondertussen bereikt jouw kerstgevoel stiekem zijn piek wanneer je ziet dat een kat of hond het feest naar de filistijnen helpt met het vloeren van de boom..

Rage Room

Zo zijn er nog wel een aantal herkenbare voorbeelden te noemen, maar het is tijd om te stoppen met lullen, en te beginnen met slopen – in Londen welteverstaan. Daar kun je als Grinch je woede en vitaliteit tegen de feestvreugde in een speciale en uitstekende ‘woedekamer’ afreageren. Het bedrijf Rudolph’s Rage Room biedt mensen de kans om alle symbolen van het seizoen te bashen en te vernietigen voor een kleine vergoeding van $ 24, zo’n 20 eurootjes!

Geen geld voor een beetje stressverlichting ofwel? De ervaring wordt compleet geleverd met een aluminium knuppel voor het slaan en jouw favoriete vakantiekeuze op de achtergrond, terwijl bomen en ornamenten hun ondergang ontmoeten.