Sommige onder ons nemen het gezegde ‘beter te vroeg dan te laat’ wel érg letterlijk. De zonnebrandcrème, zonnebril en zwembroek zijn nog niet eens goed en wel opgeborgen of de kerstspullen kunnen al weer uit de kast worden gehaald. Ben je nog op zoek naar wat nieuwe decoratie? Geen probleem. Vanaf nu is namelijk Christmas Village Scheveningen geopend. Zo kan je letterlijk die ene leuke serveerster van je favoriete kroeg versieren (met kerstslingers).

Vroeg pieken in Christmas Village Scheveningen

Kerstballen, kerstmannen, kerstbomen, pieken, slingers, glitters en ga zo maar even door, Christmas Village Scheveningen heeft het allemaal. In de grootste kerstwinkel van Nederland vind je tot wel duizend vierkante meter aan kerstspullen. Ideaal voor mensen die vroeg willen pieken. Want zeg nou zelf: wat ademt meer kerst dan de nazomer van september?

Beter te vroeg dan te laat het kerstgevoel in huis halen

Normaal gesproken opent Christmas Village Scheveningen “pas” in begin oktober haar deuren. Dit jaar hebben we wat meer geluk. Door de slechte zomer en de vroege hunkering naar kerst kun je nu al een bezoekje brengen aan de grootste kerstwinkel van Nederland. Span dus Rudolf voor je car-reslee en race naar Scheveningen om een duik te nemen in de kerstballenbak.

Christmas Village Scheveningen

De grootste kerstwinkel van Nederland zit boordevol verrassingen

Volgens ‘kerstman’ Herman Simonis kan je er niet vroeg genoeg bij zijn: “Kerst is tijdloos, daarom heb ik een breed assortiment, maar je merkt dat bezoekers toch graag verrast willen worden. Dat gaan ze bij Christmas Village Scheveningen zeker meemaken!” Benieuwd naar de ‘verrassingen’ in de grootste kerstwinkel van Nederland? Christmas Village Scheveningen is iedere donderdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur geopend. Vanaf november kun je vanaf dinsdag als kerstshoppen en in december is de kerstshow de hele week van 10:00 tot 19:00 uur open. Hieronder alvast een paar kleine voorproefjes van de winkel om helemaal in de kerstsferen te verkeren. Heb jij de glühwein al warm staan?