Bugatti produceert al 110 jaar de beste sportieve en luxe auto’s die de wereld ooit heeft gezien. Sommige van deze auto’s zijn klassiekers waar geen enkele andere bolide aan kan tippen. En om dat te vieren hebben zij een zeer exclusieve Bugatti uitgebracht: de Bugatti Chiron Sports 110 ans.

Bugatti Chiron Sport 110 ans

De Chiron Sport 110 ans is niet enkel een ode aan Bugatti zelf, maar ook aan haar vaderland Frankrijk. Een speciale tweekleurige Steel Blue tint kleurt de koolstofvezel carrosserie met ‘110 ans’ logo’s. In de logo’s zijn de drie kleuren van Frankrijk afgewerkt net zoals bij de speciaal lichtgewicht wielen, stoelen en stuurwiel. De remklauwen zijn geschilderd in een contrasterend¬†Franse¬†Racing Blue, terwijl de uitlaat een speciale matzwarte coating heeft die overeenkomt met de wielen. De onderkant van de intrekbare achtervleugel pronkt ook met de Franse driekleur – alhoewel dat moeilijk te zien is als je hem keihard wegboekt van de toeschouwers. Mocht jij de nieuwe trotse eigenaar van deze schoonheid willen worden, zal je er wel een krappe 3.000.000 euro voor moeten neerleggen.

Bugatti Chiron Sport 110 ans gewoonvoorhem Bugatti Chiron Sport 110 ans gewoonvoorhem 3 Bugatti Chiron Sport 110 ans gewoonvoorhem 2 Bugatti Chiron Sport 110 ans gewoonvoorhem 1