Entertainment

Dit is het vermogen van Breaking Bad-acteur Bryan Cranston

Bryan Cranston

Dat acteurs een behoorlijk zakcentje opstrijken wisten we al. Kijk bijvoorbeeld naar het vermogen van 007-acteur Daniel Craig en je mond valt waarschijnlijk open. Ook Breaking Bad acteur Bryan Cranston kan er wat van.

Geen Breaking Bad zonder Bryan Cranston

We kennen Bryan Cranston natuurlijk allemaal uit het immens populaire Breaking Bad. Van die serie werden er vijf seizoenen geproduceerd. Grote kans dat jij die – net als menig ander – allemaal hebt uitgekeken. Leraar Walter White wordt gediagnosticeerd met kanker en besluit het roer van zijn leven compleet om te gooien. Met behulp van een oude student gaat hij drugs handelen. De serie kon rekenen op een spin-off (Better Call Saul) en de film El Camino: A Breaking Bad Movie. Het grote succes van de series en de film is te danken aan het geweldige acteerwerk dat Cranston aflevert.

Uitgebreid repertoire aan films en series

Voor zijn rol in Breaking Bad won Bryan Cranston Emmy’s en Golden Globes. Deze awards zijn te vergelijken met de Oscars, maar dan gericht op tv-producties. Ook zijn rol in Malcolm in the Middle leverde hem de nodige nominaties op. Verder speelde de acteur in vele films. Zo vertolkte hij een rol in Saving Private Ryan, The Lincoln Lawyer en Godzilla. Ook in The Infiltrator, die te zien is op Netflix, speelt de acteur een glansrol.

Het totale vermogen

Al die rollen in succesvolle films en series hebben ervoor gezorgd dat Bryan Cranston er warmpjes bij zit. Zijn totale vermogen in 2020 wordt dan ook geschat op $30 miljoen. Een gigantisch bedrag, waar de acteur al een lange carrière voor heeft gewerkt. Toch is het ‘niets’ vergeleken met het vermogen van andere beroemdheden. Check bijvoorbeeld het geschatte vermogen van Lewis Hamilton. Ook rapper Kanye West heeft behoorlijk wat miljoenen op de bank staan. Hij is dan ook de best betaalde rapper.