Voor de één is de gym een waar walhalla, voor de ander is het een pure marteling. Voor degenen die liever de kortste weg kiezen, is er nu een bijzondere manier om een droomlichaam te krijgen. Er bestaat zoiets als een bodysuit, die het doet lijken alsof je een sixpack hebt. Daarnaast heb je ook ineens spierballen waar iedere gymfanaat jaloers van wordt.

Bodysuit voor een gespierd lichaam

We kennen allemaal wel die ene vriend die nooit wil werken voor een gespierd lichaam. Voor die vriend hebben we nu een geniaal bodysuit gevonden waarmee het lijkt alsof je uren in de sportschool hebt gestaan. Het leuke van alles is dat het heel realistisch lijkt en dat het niet over de top is.

bodysuit gespierd lichaam

Alleen een sixpack, gespierde armen of je hele lichaam?

De ‘spierbundel bodysuit’ is dé nieuwe must have voor in jouw kledingkast. Er zijn zelfs verschillende soorten te verkrijgen. Wil je alleen een sixpack, kies je voor de extra biceps of ga je voor de ‘real deal’ en geef je met het volledige siliconen bodysuit je lichaam een upgrade? Op deze manier ziet niemand dat je al een tijdje niet meer naar de sportschool bent geweest. Sterker nog: je hoeft je helemaal nooit meer uit te sloven in de gym.

De prijs van zo’n ‘spierbundel bodysuit’

Maar, eruit zien als een spierbundel mag best wat kosten. Op AliExpress worden soortgelijke bodysuits verkocht van rond de 180 euro per stuk. Dan heb je dus een sixpack en zal je toch nog moeten zweten voor de gespierde armen. De prijzen voor zo’n bodysuit kunnen oplopen tot 500 dollar. We zien je denken ‘wat een bakken met geld’, en dat is ook het geval. In plaats van je uitsloven om dit bedrag te kunnen ophoesten, kan je natuurlijk ook gewoon investeren in een abonnement voor de sportschool.

gespierd lichaam bodysuit