Wat ons betreft de innovatie van volgend jaar, en een perfecte tool voor ons altijd-over-de kou-klagende-Nederlanders. Naast bevroren wateren om op te schaatsen en een pak sneeuw voor de kooters uit de buurt, kunnen we de kou aan het einde van de kalender eindelijk gebruiken waar het voor “gemaakt” is.

Juist, met Blitzen zal je nooit meer komen opdagen op je feestje met een lauwe tot warme fles drank. Met Blitzen cool jij je favoriete keelreiniger namelijk gewoon tijdens het rijden. Het is alleen nog wachten op de variant waar hele kratten het dak op kunnen?

Magnetisch

Geniaal toch? Het is een magnetisch imperiaal dat is ontworpen om natuurlijke koeling te bieden voor jouw fles naar keuze; Voorzie jezelf van ijskoude Jägermeister op uitnodiging, of een last minute fles champagne met oud en nieuw.

Blitzen houdt zowat elke fles veilig vast met behulp van het ijzige winterweer om het te laten afkoelen. En is daarom de koeler voor elke man: Steek eenvoudig een fles in Blitzen, bevestig deze aan het dak van jouw voertuig en rijdt jezelf naar koele heerlijkheid. De koeltijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de snelheid van de auto en een heleboel andere factoren waarvoor je geen tijd hebt om deze in je berekening op te nemen!

Met deze tool kun je op tijd beginnen met drinken om zodoende weer veilig en verantwoord naar huis te rijden Overweeg dus altijd voor je rit naar huis of je niet te veel hebt gedronken – over het algemeen gaan alcohol en rijden nooit samen! En we willen ons natuurlijk wel aan de wet houden om boetes en ongelukken te voorkomen.

Geschiedenis

Het verhaal gaat over zo’n nare situatie waarin de slijterij alleen pislauwe Prosecco in de schappen had liggen, toen een ingenieur van Deeplocal (een innovatiestudio) een fles ging halen. Met een korte rit naar huis en geen tijd voor conventionele koeling, ontwikkelde hij een oplossing om het koude weer voor hem te laten werken. The End.

Geïnspireerd? Omdat het product in vrijwel alle omstandigheden is getest word het je aangeraden om niet zomaar klakkeloos een fles aan je dak te monteren, maar gewoon Blitzen te kopen! Vooralsnog kun je alleen je mail invullen om op de hoogte te blijven over wanneer deze booze-saver op de markt komt.