Other

Binnenkijken: koopt Gio Latooy dit hoogste penthouse van Nederland?

hoogste penthouse nederland gio latooy

Jaren geleden brak Gio Latooy door als gamer op YouTube. Hij heeft een lange periode alleen maar gamevideo’s geüpload en is vervolgens geleidelijk overgestapt naar vlogs. Dit bleek een heel groot succes in het hele land. Uiteindelijk is hij met zijn school gestopt en zich volledig op zijn YouTube-kanaal gaan focussen. Dit werpt zijn vruchten af, zo lijkt het. Samen met Floris Wyers van Pure Luxe doet Gio Latooy een rondleiding in het hoogste penthouse van Nederland.

Penthouse in Rotterdam

Inmiddels is in Nederland het prachtige Kop van Zuid in Rotterdam wel bekend. De hoge gebouwen staan daar allemaal bij elkaar en zorgen voor een mooi en uniek stadsbeeld. Door makelaars wordt dit gebied ook wel omschreven als “Manhatten aan de Maas”. Er staat een grote woontoren, de Montevideo woontoren. Deze is ontworpen door Mecanoo Architecten. Vanuit de woontoren heb je een prachtig uitzicht over de hele stad en zie je highlights zoals Stadion de Kuip, de Euromast en natuurlijk de Erasmusbrug.

Geweldige toren

Het penthouse  ligt boven het appartement van de Nederlandse topvoetballer Memphis Depay. Een aantal mensen zullen bij het hoogste penthouse van Nederland wel wat hoogtevrees hebben. Het ligt namelijk op de 42ste en 43ste etage van de toren. In totaal heeft de woning 443 vierkante meter aan woonoppervlak, met daarbij 157 vierkante meter aan terras. Wat betreft luxe kom je echt niets te kort. Er is een mooi zwembad, een geweldig terras met panorama uitzicht over de stad en een ruime fitnesszaal. Je zou dus nergens in het leven meer over hoeven te klagen.

Hoog prijskaartje

Het appartement in de Montevideo toren heeft niet zomaar een prijskaartje. Het penthouse, wat Gio Latooy inmiddels gekocht heeft, had een vraagprijs van bijna 7 miljoen euro. Om precies te zijn ging het om een bedrag van 6.900.000 euro. Maar heeft Gio Latooy het penthouse in de toren wel echt gekocht? Je ziet het in de gave video die PureLuxe met de bekende YouTuber heeft gemaakt! Ze bezoeken samen het hoogste penthouse van Nederland:

Watch on YouTube