Sports

Deze bodybuilder laat truc zien hoe je er gespierder uit kunt zien in slechts 10 minuten

binnen 10 minuten stuk gespierder uitzien

Wil jij er gespierder uitzien zonder de sportschool op te zoeken? Dan ben je aan het juiste adres. Influencer Matt Morsia laat aan ons zien hoe je er binnen 10 minuten een stuk gespierder uit kunt zien, zonder al te veel moeite.

 

Zonder al te veel moeite er een stuk gespierder uitzien

Je kunt natuurlijk dag in, dag uit de sportschool bezoeken om de beste versie van jezelf te worden. Zo kan je jezelf in het zweet werken met deze 20 minuten workout voor je borst. Maar mocht je daar nou geen zin in hebben, dan kan het ook een stuk makkelijker. Sterker nog, je kunt er binnen 10 minuten al een stuk gespierder uitzien. Hoe dan? Matt Morsia doet het even voor. Je ziet daadwerkelijk een flink verschil!

View post on Instagram
 

Truc om er een stuk gespierder uit te zien in 10 minuten

Allereerst moet je de gordijnen dicht doen. Door kunstlicht ga je er namelijk al een stuk gespierder uitzien. De kamer waarin je een paar oefeningen gaat doen, moet ook warm zijn zodat je flink gaat zweten. Vervolgens doe je een aantal push-ups, arm curls en dumbbell lateral raises. Na een paar sets spray je jezelf onder met wat water voor nog wat extra ‘zweeteffect’. Voor de foto span je al je spieren aan en houd je de camerapositie iets hoger. Hierdoor komen de spieren het beste naar voren. En voilá: zie hier dat je een stuk gespierder bent binnen slechts 10 minuten. Check de volledige video hieronder:

View post on Instagram
 

‘Social media kan erg misleidend zijn’

Wat Matt Morsia hiermee wil laten zien is dat social media heel misleidend kan zijn. Modellen zijn vaak helemaal niet zo gespierd, maar het licht meestal gewoon aan de bloeddruk, de lichtinval en de camerastand. Binnen 10 minuten kan zelfs jij in je woonkamer er een stuk gespierder uitzien. Moet je nagaan welke trucjes al die modellen nog hebben om er zo gespierd mogelijk uit te zien.