Entertainment

Andy van der Meijde vertelt hoeveel hij verdient met ‘Bij Andy in de auto’

Bij andy in de auto

De oudere lezers kennen Andy van der Meijde van zijn kunsten op het voetbalveld. Tegenwoordig entertaint hij de mensen op een andere manier. De kale grappenmaker is namelijk razend populair op Youtube. In de serie ‘Bij Andy in de auto’ komen voetballers, BN’ers, artiesten en andere influencers bij de ex-profvoetballer in de auto voor een goed en vermakelijk gesprek. Met Andy weet je maar nooit welke kant deze gesprekken op gaan. In de ochtendshow van Veronica Inside vertelt Andy van der Meijde hoeveel hij verdient met ‘Bij Andy in de auto’.

Bekende Nederlanders in de auto van Andy van der Meijde

Allerlei grote namen zijn al inde auto van Andy van der Meijde gestapt. Zo zijn er al afleveringen verschenen samen met Romelu Lukaku, Boef, Frenkie de Jong en Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog. Andy lijkt heel veel plezier te hebben in het slap lullen met bekende Nederlanders, maar hij verdient er ook wel wat aan. Het programma wordt namelijk goed gesponsord en vast niet iedereen stap gratis in. Wilfred Genee vroeg hoeveel hij nou precies verdiende met het programma.

Watch on YouTube

Andy van der Meijde vertelt hoeveel hij verdient met ‘Bij Andy in de Auto’

“Dat ligt een beetje aan de views, maar je pakt gewoon wel leuk geld”, zegt Van der Meijde op de vraag wat hij eraan overhoudt. “Op dit moment verdien ik zo’n 6.000 euro op YouTube. Dat is gewoon leuk, toch. Dat is gewoon extra wat erbij komt. Het is geen 1,2 miljoen, maar toch, het is wel lekker.”

“Ik maak nu mijn eigen programma op YouTube en kan gewoon mijn eigen tijden indelen. Dat vind ik heerlijk, die vrijheid.” Aldus Andy van der Meijde. “Daarmee verdien ik gewoon lekker. En ik heb nog wat andere leuke dingen. Ik vind het prima zo, lekker genieten van het leven en niet te druk doen. Geweldig is dat en zo wil ik nog wel tig jaren doorgaan.”

View post on Instagram
 

Zit Andy binnenkort bij Veronica Inside aan tafel?

Van der Meijde laat verder weten dat hij graag bij het beruchte drietal (Johan Derksen, René van der Gijp én Wilfred Genee) van Veronica Inside aanschuift. “Van mij mag het, maar ik weet niet of Andy het zelf wil”, zegt Genee. “Ik zou dat wel willen hoor. Ik vind het geweldig. Lekker ouwehoeren. Heerlijk man”, zegt Andy.