Ben jij nog opzoek naar een kerstboom? Dan kun je nu stoppen met zoeken. Wij hebben namelijk een echte mannenkerstboom voor je gevonden, gemaakt van jouw favoriete bier!

De bierkerstboom

Een kerstboom gemaakt van bierflesjes. Yes hij bestaat echt. Hij is namelijk gemaakt van drie, vier of vijf etages van jou favoriete bier. Stouw het kunstoffen kerstboomframe vol met lege flessen (of je maakt hem met nog volle flesjes, zo heb je alvast genoeg bier in huis). Als je ‘m eenmaal in elkaar hebt gezet, kun je beginnen met versieren. Denk bijvoorbeeld aan slingers en verlichting.  Je kunt zelfs een piek op het bovenste flesje zetten.

Een origineel kerstcadeau

Ben je nog opzoek naar een super origineel kerstcadeau? Wat dacht je dan van deze bierkerstboom. Dat je er iemand vrolijk mee maakt weten wij vrij zeker. Ook is de kerstboom ruimtebesparend. Door het ontwerp zou de kerstboom op geen enkele plek in de weg staan en het is gegarandeerd dat je alleen maar leuke reacties krijgt.

bierkerstboom

In prijs verlaagd

Op dit moment is de bierkerstboom zelfs in prijs verlaagd. Op Bol.com kun je hem al bestellen voor een kleine 21,99 euro. Dan krijg je een bierkerstboom met drie lagen. Een maatje groter kost 29,95 euro.  Je hebt dan en een goedkope super leuke kerstboom en je kunt hem daarna ook nog eens opdrinken, wat wil je nog meer?

Je kunt hem alvast hier bestellen, dan is ‘ie nog voor de feestdagen binnen!

Toch op zoek naar iets anders? Het bierabonnement van Hertog Jan is hét ideale kerstcadeau voor jezelf én je maten.