Zit jij ook te smachten naar een overheerlijk tapbiertje? Met gesloten cafés en bierproeverijen lijkt dat helaas nog heel ver weg. Maar niet heus! Met het bierabonnement van Hertog Jan haal jij de bierbrouwerij gewoon in huis. Zo wordt thuiszitten tijdens de feestdagen ineens wel érg leuk.

Thuiszitten voor gevorderden

Tja, daar zit je dan: thuis op de bank met het toepasselijke ‘Eenzame Kerst‘ van André Hazes op de achtergrond. Slechts een enkeling mag over de vloer komen én ook de deuren van jouw stamkroegje zijn gesloten. De feeststemming lijkt een dieptepunt te bereiken, totdat je hoort waar jouw favoriete bierbrouwer nu mee op de proppen komt: De Poeftuin – een bierabonnement voor de bierliefhebber. Wie zegt dat thuiszitten geen feest kan zijn?

bierabonnement Hertog Jan De Proeftuin

Bierabonnement van Hertog Jan

Ja, je leest het goed. Een heus bierabonnement van Hertog Jan. Met De Proeftuin brengen de Limburgse brouwers de brouwerij naar je toe. Hertog Jan experimenteert er lustig op los met nieuwe recepten, maar lang niet elk recept wordt uitgebracht. Met het speciaalbierabonnement De Proeftuin krijg je tóch de mogelijkheid om deze overheerlijke bieren in je eigen huis te proeven.

Daar houdt het feest niet op; naast de bierleveringen aan huis ontvang je een ledenpas waarmee je kunt genieten van exclusieve voordelen. Denk daarbij aan het bijwonen van een evenement in de Hertog Jan-brouwerij in het Limburgse Arcen of een bierproeverij bij jou in de buurt.

Het ideale kerstcadeau

Waarom de feestvreugde voor jezelf houden als je het ook kan delen? Geef je beste maten én jezelf zo’n speciaalbierabonnement van Hertog Jan cadeau. Om in het ‘André Hazes’-straatje te blijven: het laatste rondje kun je – wel of geen café – met De Proeftuin gewoon blijven geven. Zo is het gegarandeerd vier keer per jaar feest voor jou en je maten als de bezorger weer op de stoep staat.

bierabonnement Hertog Jan De Proeftuin

Hoe werkt speciaalbierabonnement De Proeftuin?

Als abonnee op speciaalbierabonnement De Proeftuin ontvang je vier keer per jaar een bierpakket die bestaat uit drie kruiken van 50cl exclusief speciaalbier, smaaknotities van de Hertog Jan-brouwers én een uniek kijkje achter de schermen. Om de bierbrouwervaring compleet te maken mag je als bierliefhebber ook nog eens persoonlijke feedback geven op de speciaalbieren én ontvang je bij je eerste De Proeftuin-pakket twee unieke glazen.

Jij kunt je uitsluitend via de online brouwerijwinkel van Hertog Jan aanmelden voor De Proeftuin. De prijs van het abonnement bedraagt 130 euro per jaar of 35 euro per kwartaal, inclusief verzending. Wees er snel bij, want in eerste instantie zullen er slechts 10.000 lidmaatschappen beschikbaar zijn. Proost!

speciaalbierabonnement De Proeftuin Hertog Jan

In samenwerking met Hertog Jan.