Entertainment

Zo zien de belspel presentatrices van vroeger er nu uit

belspel presentatrices

Een middag thuis op de bank staat nu vaak garant voor Netflix, maar vroeger keek je uit verveling naar de belspellen op televisie. Van 1995 tot en met 2007 hoorde je dan vaak een bekende stem: "Jij kan vandaag 25.000 euro winnen, het enige wat JIJ hoeft te doen is je telefoon pakken en mij vertellen welk woordje achter 'huis' kan." Heb jij je wel eens afgevraagd wat er van deze belspel presentatrices is terecht gekomen? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Hoe gaat het nu met de belspel presentatrices van vroeger?

Van Celine Huijsmans tot Gigi Ravelli – vele namen passeerden de revue in belspellend Nederland. Waar de één nog steeds in de media werkzaam is, kiest de ander voor anonimiteit.

Arlette Adriani

Arlette was van 2003 tot 2007 één van de vaste belspel presentatrices op RTL en SBS. Vervolgens bouwde ze verder aan haar carrière als model en presentatrice. Zo presenteerde ze onder meer voor Astro TV, De Wekelijkse Lotto trekking en meerdere Teleshop-programma’s. Haar acteer ‘carrière’ liep iets minder. Ze heeft kleine gastrollen gespeeld in series als Westenwind, Goudkust, Goede tijden, Slechte tijden en oppassen. Sinds kort presenteert Arlette het live nieuwsprogramma ‘Ongehoord Nieuws’.

View post on Instagram
 

Celine Huijsmans

Celine Huijsmans is heeft ook als belspel presentatrice gewerkt, alleen presenteerde zij het voor een hele korte tijd. In 2005 studeerde ze Media en Journalistiek, waarna ze al snel aan de slag kon als verslaggever. Dit deed ze onder meer bij omroep WNL, NOS, RTL en het ANP. In 2012 begon ze weer met presenteren bij Shownieuws (waar ze inmiddels niet meer te zien is). Ook is ze de vaste nieuwslezer bij Radio 538.

View post on Instagram
 

Gigi Ravelli

Gigi Ravelli is misschien wel één van de bekendste belspel presentatrices. We zagen Gigi Ravelli twee jaar lang met koffertjes in haar handen prijzen weg te geven, maar in 2007 brak ze door bij het grote publiek met haar rol als Lorena Gonzalez in GTST. In die serie was speelde ze acht jaar lang. Ook was Gigi nog in een aantal films zoals Verliefd of Ibiza te zien. In 2014 kwam er een eind aan haar acteercarrière. Gigi trouwde met de steenrijke Roger Hodenius en ze begonnen samen een leven buiten de spotlights. In 2018 keerde Gigi nog één keer terug op het grote doek met een gastrol in de film ‘All You Need Is Love’.

View post on Instagram
 

Judith Peereboom

Judith Peereboom was één van de belspel presentatrices die maar kort actief was. Verder deed ze mee aan Big Brother en had ze kleine gastrollen in GTST en Oppassen. Judith is inmiddels de trotse moeder van een zoon. Verder houdt Judit zich bezig met detoxen en mediteren.

View post on Instagram
 

Mirjam van Mourik

Mirjam is haar loopbaan begonnen als presentatrice van belspellen. Na de belspelletjes heeft ze nog een hele lange tijd gewerkt bij Astro TV (wat inmiddels niet meer te zien is). Op haar Instagram kunnen we lezen dat ze nu in de zorg werkt en een trotse moeder is.

View post on Instagram
 

Natasha van den Brand-Horninge

Natasha was als één van de belspel presentatrices jarenlang actief. Daarna was ze nog te zien in een aantal RTL-programma’s als: House Vision, Lords of Poker en Health Angels. Na 2010 is ze niet meer op de televisie geweest. Nu is Natasha aan het werk als kinderboekenschrijfster en runt ze een platform genaamd Mommy Knows Best, een platform voor & door moeders.

View post on Instagram
 

Wytske Kenemans

Wystke begon als stewardess, fotomodel en zangeres. Daarna ging ze aan de slag als één van de belspel presentatrices. Ook was ze het gezicht van programma’s als: Chefs in Actie, Nederlanders in ontwikkeling en Wipe-Out. Vandaag de dag is Wystske radiopresentatrices bij de zender Wild FM en spreekt ze de stem in van de Jumbo Radio. Ook organiseert ze zo nu en dan dance-events.

View post on Instagram
 

Voor degenen die toch met weemoed terugdenken aan deze ‘kwaliteits’-televisie, hebben wij nog even een grappige compilatie voor jullie opgerakeld:

Watch on YouTube