Celine Huijsmans. Het zou goed kunnen dat er niet meteen een gezicht opspringt in je gedachte als je deze naam hoort. Dat is ook niet zo gek, ze werkt namelijk als nieuwslezeres op de radio en heeft dus eerder een bekende stem dan een bekend koppie. Daar brengen wij verandering in. Na het zien van de volgende foto’s zul je deze blonde verschijning niet snel meer vergeten.

Wie is Celine Huijsmans?

We stelden je eerder al voor aan Michelle Willemsen, van de Telegraaf, maar vandaag staat er een andere mediababe in de spotlight. Echt een gezicht voor de radio is een compliment wat je doorgaans liever niet krijgt. In het geval van Celine is het eerder het tegenovergestelde: is zij niet veel te knap voor op de radio? De 34-jarige radio dj komt uit Den Haag en is te horen op Radio Veronica als nieuwslezeres. De leuke verschijning heeft in het verleden ook voor de camera gestaan, bij Shownieuws, maar is weer terug waar haar hart ligt.

Celine is ongetwijfeld de fijnste nieuwslezeres die we hebben, ze staat niet voor niets in onze eigen gemaakte top 10 lijst van mooiste vrouwen van Nederland. Om haar even aan je voor te stellen zochten we de leukste plaatjes van Celine Huijsmans bij elkaar.

View this post on Instagram

caribbean mornings 🌿

A post shared by Celine (@celinehuijsmans) on

View this post on Instagram

those last rays of sun feel so good ☺️

A post shared by Celine (@celinehuijsmans) on

View this post on Instagram

topsessie gehad bij @topformatproductions 💟

A post shared by Celine (@celinehuijsmans) on