WipeOut Nederland

Wat wil je als je met een grote vrienden groep of collega’s een leuk groepsuitje gaat doen? Vooral keihard lachen en lekker gek doen! Zo kwamen wij op het WipeOut parcour Nederland! Gelicenseerd door Endemol kan je hier je vrienden en collega’s uitlachen zoals je al vele op TV uitgelachen hebt!

De Big Red Balls, de Dizzy Dummy en de Sucker Punch muur … ze staan allemaal voor je klaar! Keuze uit maar liefst 2 parcours en 12 verschillende Obstacles en daarnaast ruimte genoeg voor ontspanning in de trendy beachclub van Beldert Beach! Dit is dit toch wel één voor de bucketlist, zeker nu het weer heerlijk weer wordt! Lukt het jou om de Qualifier te overleven en als laatste te blijven staan bij de Sweeper? Wie weet plaats je je dan wel voor het eindtoernooi waarbij je ook nog eens €1000,- kunt winnen!

WipeOut baan

Ben je wat minder competitief dan kun je je ieder geval nog vergapen aan de host, niemand minder dan Wytske Kenemans! 😉 😉

Wil jij tot 24-6-2015 kans maken op 10 kaarten t.w.v. €475,-? Doe dan HIER mee aan de Facebook actie en laat weten met welke (max 9) vrienden jij graag het parcour wilt aanpakken!