Entertainment

Bella Hadid schittert als nieuwe 007 in spannende James Bond-reclame

Bella Hadid

Nee, Bella Hadid gaat (voor zover we weten) niet de nieuwe 007 in de nieuwe James Bond spelen. Jammer, maar gelukkig voor ons speelt deze prachtige dame wel Agent 007 in de nieuwe campagne van Michael Kors.

Bella Hadid als 007

MMK x 007, een collaboration tussen Michael Kors en de James Bond franchise. Samen komen ze met een 007 reclame en wie zit hier in de hoofdrol als de vrouwelijke dubble 0 seven? Juist, Gigi… Bella Hadid natuurlijk. Maar is dit het laatste wat we van Bella willen zien als een vrouwelijke 007? Als het aan ons ligt absoluut niet. Joost mag weten of ze kan acteren, maar haar looks zijn in elke geval van ongelooflijke wereldklasse.

View post on Instagram
 

Zelf verteld Hadid op Instagram vereert te zijn om aan zoiets groots mee te werken. “Werken met het Bond-Team is een droom was die waarheid is geworden,” zo valt op haar Instagram-pagina te lezen.

Niet de eerste vrouwelijke 007

Stel je voor: Bella Hadid zou de nieuwe Bond-woman worden, hoe sick is dat? Ze zou trouwens niet eens de eerste zijn. De Brits- Jamaicaanse actrice Lashana Lynch is in No Time To Die al de eerste vrouwelijke 007. Desalniettemin zouden wij niet klagen als Hadid de tweede 007 zou worden!

View post on Instagram
 

View post on Instagram