We hebben al mogen genieten van een tour door het huis van Kanye West en nu worden we getrakteerd op een wel hele bijzondere tour. Deze Bel Air mansion heeft een prijskaartje van 88 miljoen dollar en overtreft Kanye’s villa daarmee enorm.

Bel Air mansion

Wie dit huis koopt mag zich zonder twijfel the Fresh Prince of Bel Air noemen, want leven als adel doe je zeker in dit huis. Om maar even te beginnen met de afmetingen. Het oppervlak van het complex is bij elkaar zo’n 2.044 vierkante meter. Deze ruimte wordt gevuld door onder andere: 9 slaapkamers, 15 badkamers en 2 keukens.

Bel Air Mansion Bel Air Mansion 3

Er wordt gezegd dat het uitzicht bij de top 5 mooiste panorama’s van Los Angeles hoort en dat wij geloven meteen. Het exclusieve huis wordt hieronder gepresenteerd door Architectural Digest. Een YouTube-kanaal dat alleen de allerduurste huizen aanprijst. Om maar aan te geven hoe geweldig dit huis is: Jeff Bezos – ’s werelds rijkste man – had bijna dit huis gekocht.

Dit krijg je bijgeleverd

Je hoeft je geen zorgen te maken om dit kasteel van een huis in te richten, dat is al voor je gedaan. Naast de enorme hoeveelheden slaap- en badkamers is er ook gedacht aan de benodigde extravagante luxe. Aan wat voor bijzonderheden moet je dan denken? Zet je schrap:

  • Een heuse autolift in de tuin, die onder het gras is verstopt. Met een druk op de knop kun je je peperdure auto’s opbergen.
  • De mancave van je dromen, bestaande uit een whisky-bar, snoepmuur en een plek waar je 3.000 flessen wijn op kunt slaan.
  • Naast deze bijzondere mancave bevindt zich er ook een privé-bioscoop met plek voor een hele vriendengroep en geluid dat de gemiddelde bioscoop overtreft.
  • Het buitengebied bestaat onder andere uit een infinitypool met daarboven een uitklapbaar televisiescherm. Na het zwemmen kun je jezelf heerlijk opwarmen bij de 10 meter lange open haard.

Bel Air Mansion

Mocht je geïnteresseerd zijn en bijna 100 miljoen in je spaarvarken hebt zitten, dan kan je via de website van The Williams Estate deze Bel Air mansion kopen.