Nu flexwerken het nieuwe werken is vormt de te bestellen Bedchill de musthave van 2018 en eigenlijk ieder jaar dat al geweest is en nog komen gaat! Eigenlijk iedereen die graag in bed werkt of chillt zou er een moeten hebben, aangezien ‘ie is ontworpen om het leven in bed zoveel makkelijker te maken; denk aan werken, lezen, spelen of tv kijken!

Je krijgt ook de beschikking over twee grote laden voor extra ruimte waar jij je spullen kunt ordenen zonder de bovenkant te overbelasten. Met de twee LED-lampjes kun jij bovendien de sfeer aanpassen door een kleur, helderheid en modus te kiezen die past bij jouw gemoedstoestand, terwijl je rust of werkt. Doe je geluid wat zachter en check de intro!

Smart

Het zou kunnen dat je een dergelijke roltafel al eerder hebt gezien bij een innovatieve vriend of in het ziekenhuis, maar hadden deze ook de optie om zich te verbinden met jouw leven en die van de buitenwereld? Deze jongen heeft namelijk twee stopcontacten aan elke kant, zodat je al je elektronische apparaten aan beide kanten vanje bed aan kunt sluiten!

Bedchill Roltafel Slapen Leven Werk

Het heeft ook twee USB-poorten aan beide kanten voor eenvoudig opladen van een willekeurig apparaat! Om het af te maken heeft de Bedchill ook nog een optie om je telefoon te verbinden via Bluetooth, om zo je favoriete muziek af te spelen en het volume hiervan aan te passen via je mobiel of de afstandsbediening!  De elektrische kabel is zelfs intrekbaar als een stofzuiger waardoor struikelen over snoeren ook tot het verleden behoort!

De Bedchill is vanaf vandaag weer te bestellen, dus beproef je geluk!

Fotografie: Bedchill