Entertainment

Zien: Niemand herkent ‘tattookoningin’ nadat ze tattoos voor 1 dag verwijdert

becky holt

De Britse Becky Holt is de meest getatoeëerde vrouw van haar land. Ze liet voor één dag al haar tattoos 'verwijderen', het resultaat wat volgde was enorm.

Becky Holt laat voor 1 dag tattoos verwijderen

Becky Holt deed mee aan het bijzondere experiment van Your Face: Confronting Tattoo Prejudice. Daar orden getatoeëerde mensen compleet bedekt met make-up door visagisten. Zo kon Becky Holt eindelijk een keer zien hoe ze eruit zou zien zonder de tatoeages. Na de make-over keek ze in de spiegel, waarop ze reageerde met “Super raar, ziet er zo raar uit. Oh mijn God, ik zie eruit als een dame, ik zie eruit als een vrouw”. De meest getatoeëerde vrouw van Groot-Brittannië miste meteen haar tatoeages.  “Ik denk dat mijn tatoeages me een krachtig gevoel geven en alsof ik mij onderscheid van de massa.”

View post on Instagram
 

Verschillende reacties

Voordat ze haar make-over onderging ging ze eerst nog de straat op. Hier werd ze door voorbijlopende mensen vaak genegeerd. Daarna ging ze straat op met haar inkt bedekt, de mensen stopten om met haar te praten en aanwijzingen te geven.‎ “Zonder de tatoeages leken ze niet zo geïntimideerd en bedreigd door mij. Ze hielpen graag.”, reageert Becky Holt.  ‎”Ik heb mezelf al ingesteld op de negativiteit, ik weet hoe ik door mensen kan worden behandeld, dus ik denk dat ik misschien een beetje een barrière had toen ik de weg vroeg.” ‎

View post on Instagram
 

Geen spijt

Toch heeft ze absoluut geen spijt van tatoeages en merkt ze dat tatoeages steeds normaler worden. “De oudere generatie zal altijd de wenkbrauwen fronsen bij tatoeages, maar de jongere generatie raakt er veel meer aan gewend. Het is nu normaler.” Bekijk hieronder het experiment en zie Becky Holt eenmalig zonder tattoos:

Watch on YouTube