Eerder hebben we het erover gehad dat de zomer zo zijn positieve invloeden heeft op je willie, maar je ballen moeten het hierin juist ontgelden. Alle zweet daargelaten kan de temperatuur ook behoorlijk hoog oplopen. Deze supernova down-under kan niet alleen als onprettig worden ervaren, maar ook als gevaarlijk voor je vruchtbaarheid. Mocht jij in deze bronstige periode bijvoorbeeld iemand zwanger willen maken, dan is het pad der succes makkelijker te bewandelen met de CoolMen Testicle Cooling Device! Een apparaat waarmee jij de balletjes op een schappelijke temperatuur houdt en jezelf vruchtbaar in de zomer.

In de onderstaande video krijg je hierover een korte uitleg. Ook wordt duidelijk dat het apparaat verbonden is met een app en zo smart is dat ‘ie het aantal stappen, hartslag en calorie-inname registreert.

Vruchtbaar in de zomer

Het is een feit: om sperma te produceren, moeten de testikels 1-2 graden Celsius (° C) lager zijn dan je lichaamstemperatuur. Sperma dat veelvuldig wordt blootgesteld aan hitte wordt namelijk minder beweeglijk. Een team van medische wetenschappers uit Polen heeft daarom deze zogeheten testikelkoeler ontwikkeld. De fabrikant CoolMen stelt ons gerust door te zeggen dat het zeer comfortabel aanvoelt en men er in positieve zin nauwelijks iets van merkt. Het kan een eerste keer wellicht een beetje raar overkomen op de minnares in kwestie, waar het toch lijkt op een strap-on zonder “het belangrijkste gedeelte”. Met een beetje humor kom je er echter zo mee weg. Als we de Belgen mogen geloven is het ijs zelfs zo gebroken als je zegt dat het koptelefoontjes zijn voor je cojones.

Vruchtbaar in de zomer 1 Vruchtbaar in de zomer 2 Vruchtbaar in de zomer 3

Voor optimale resultaten worden de dragers van de CoolMen geadviseerd om ‘m gedurende drie tot vier weken dagelijks zo’n 12-16 uur te dragen. Aangezien de zomer nog wat langer duurt, mag dit natuurlijk ook wel wat langer. Het jammere is dat het nog onduidelijk is wanneer deze vruchtbaarheids-wannahave op de markt verschijnt. Een ander nadeel is dat ‘ie waarschijnlijk ongeveer 270,- euro moet gaan kosten. Toch iemand zwanger willen maken? Haal die laptop van je schoot, sla de sauna even over, douche gewoon koud, draag los ondergoed en slaap bij voorkeur naakt.