De belachelijk hoge temperatuur van de afgelopen weken zorgt er bij veel mannen voor ‘zomer penissen’: ook dokters bevestigen nu dat de hittegolf een positief effect heeft op de grootte van het mannelijke geslachtsdeel. Eindelijk eens een winst die voor al ons mannen geldt!

Hoe zit het met jouw willie?

Nadat een man op een forum had gevraagd of bij andere mannen ook hun penis groeit gedurende de zomer maanden, kon hij al snel rekenen op veel bijval. Verschillende gasten vertelden dat hun willie ook groter was wanneer het langdurig warm is. Dr. Dudley Danoff, schrijver van The Ultimate Guide to Male Sexual Health, heeft aangegeven dat de ‘zomerpenis’ echt bestaat. Het heeft alles te maken met het drinken van veel water (omdat je uiteraard veel meer zweet) waardoor je piem iets meer opgeblazen is dan normaal. Warme temperaturen zorgen er ook voor dat de aderen iets breder worden, dus de penis ook. Met als toevoeging van Dudley: ‘There’s a reason people don’t take honeymoons to the North Pole.’

Uitzettingscoëfficiënt

Op een scholierenforum werd dit fenomeen eveneens besproken. Grap of niet, na het raadplegen van de binas valt de uitzettingscoëfficiënt van deze zomerse transformatie uit op 1.653. Hierbij was de situatie en vraag als volgt: in de winter is het 10 graden, hoeveel is een penis van 20 cm als het in de zomer ongeveer 25 graden is? Het antwoord luidde: “De temperatuurstijging is: 25-10=15. Het voorwerp is 20 cm lang = 0.2 [m] Een voorwerp van 1 [m] lengte zet 1.653 mm uit. Het voorwerp wordt dus: 15 * 0.2 * 1.653 = 4.95 [mm] langer.”

Het antwoord hierop luidde terecht: “Ik denk dat een eventueel geinteresseerde dame er niet van wakker zal liggen. En al helemaal niet als je toch al 20 centimeter in huis hebt!” Deze berekening is er dan natuurlijk voor de degenen die er het nu van in zien, het wel willen weten en geloven.