Iemand die een ‘Bad Sport’ is kan worden gezien als iemand die onsportief gedrag vertoond tijdens een sportwedstrijd. We kennen ze allemaal: die personen die het stiekem overtredingen maken, niet tegen hun verlies kunnen of aan je shirt trekken. In de bredere sportwereld zijn er echter ook genoeg van dit soort personen te vinden. Nu wordt er door Netflix gewerkt aan een documentaire om deze vaak choquerende zaken aan het licht te brengen.

Bad Sport wordt de nieuwste de Netflix sport-docu

De Netflix documentaire Bad Sport behandelt een aantal spraakmakende zaken uit de geschiedenis van de sportwereld. Er is nog geen trailer bekend en dus kunnen we niet met zekerheid zeggen welke schandalen er allemaal aan bod zullen komen.

Wel is al bekend dat de Calciopoli zal worden behandeld. Dit was een schandaal in 2006 waarbij de voorzitter van Juventus was betrokken. Uit groot onderzoek bleek dat de voorzitter van de club al jarenlang bezig was met het afluisteren van telefoongesprekken en het manipuleren van wedstrijden.

Bad Sport

Meer dan genoeg sport-content op Netflix te vinden

Echte sportfanaten zullen hoogstwaarschijnlijk genieten van het interessante Bad Sport. Tot op heden is er echter nog niets bekend over de releasedatum van de serie. Tot die tijd kunnen we echter al genieten van 5 Netflix documentaires over de bizarre topsportwereld. Van de fitste crossfitters ter wereld tot de grote druk die er op high school football spelers ligt: de wereld van sport is al goed geweest voor menige documentaire.

Bad Sport wordt geproduceerd door sterk productiebedrijf

Wat betreft de makers van de Bad Sport documentaire zit het wel goed. De productie zal namelijk onder handen worden genomen door RAW Television. Dit is het productiebedrijf achter eerdere spraakmakende documentaires. Zo is Don’t F*ck With Cats en door het bedrijf gemaakt. Ook het recente Fear City: New York vs The Mafia is van de hand van RAW Television.