Prins Bernhard Junior bezit naar verluidt honderden huizen. Met al dit vastgoedgeld koopt de Prins zo nu en dan brute bolides. Toch was de prins uitgekeken op de Land Rover Defender en de auto van Prins Bernhard Junior kan nu van jou worden.

Prins Bernhard Junior door de jaren heen

Prins Bernhard Junior werd geboren p 25 december 1969 in Nijmegen. Hij studeerde een jaar economie aan de aan de Georgetown University in Washington en in 1995 studeerde hij af aan de Rijksuniversiteit Groningen in de studierichting Economie. Daarna werd de prins zelfstandig ondernemer. Zo zette hij tijdens zijn studie samen met een aantal vrienden het bedrijf Ritzen Koeriers op. Daarna werd hij medeoprichter van Shop.nl en Clockwork. Verder is Prins Bernhard nauw betrokken bij Lymph&co, een organisatie die zich inzet om lymfeklierkanker de wereld uit te krijgen. Daarnaast is de Prins oprichter van het botenmerk Waterdream, mede-aandeelhouder van Circuit Zandvoort en is hij de pandjesprins van Nederland. Met al deze verschillende inkomsten koopt de prins verschillende bolides. En één specifieke auto van Prins Bernhard Junior staat nu te koop.

Niet alleen pandjesprins, ook autoprins

De prins heeft een vrij luxe smaak wat betreft auto’s. Daar heeft hij er dus ook de nodige exemplaren van versleten. Zo reed hij onder andere een Alfa Romeo 8C, de donkergroene Ferrari 456GT en dus een brute Land Rover Defender. Deze auto van Prins Bernhard Junior gaat nu de verkoop in.

Specificaties van de Land Rover Defender

De desbetreffende auto van Prins Bernhard heeft de naam “Waterdream Edition” gekregen, vernoemd naar het botenmerk van Prins Bernhard Junior. Er is gekozen voor een brute kleur, die uiteraard bij de Defender past: mat donkergroen. Daarnaast beschikt de wagen over lichte velours bekleding, zeven zitplaatsen, dikke velgen en een 6,2 liter V8 die 653 pk genereert.

Prijskaartje van de Land Rover?

De auto van Prins Bernhard Junior is uiteraard niet goedkoop. Het prijskaartje van de Land Rover Defender ligt op maar liefst 255.000 euro. Mocht je toevallig nog ergens een zak geld hebben liggen en interesse hebben in de Defender? Werp dan een blik op de advertentie.

Beeld: Kaeve Supreme Cars.
Bron: Autoblog.