Cars & Bikes

Dit is de gloednieuwe auto van Joel Beukers

auto Joël Beukers

Joel Beukers kun je kennen van zijn fitnessactiviteiten, YouTube-video’s en natuurlijk van het kopen van dikke sportwagens. Hij breidt zijn collectie uit met een nieuwe aankoop. In zijn nieuwe video wordt de nieuwe auto van Joel Beukers even goed ingereden.

Joel Beukers gaat voor goud

Als er één iemand is waar we zeker van weten dat hij voor goud gaat, dan is het Joel Beukers wel. Naast zijn succesvolle social-mediapagina’s heeft het fitness-icoon ook veel succes met zijn supplementen bedrijf Clean Nutrition. De verschillende soorten supplementen zijn een succesformule. De potjes Xtreme Workout V2 gaan ongelofelijk hard. Daarnaast is zijn ‘Gold Dry’ wodka niet aan te slepen én haalt hij het ene na het andere record met zijn video’s. Met al het geld dat hij binnen harkt, heeft hij nu dus weer een nieuwe auto kunnen kopen. Hij is in zijn video’s vaak te bewonderen in de dikste bolides, bij voorkeur in het goud. Een tijdje terug kocht hij de welbekende Mercedes-AMG G63 6X6. En dan hebben we het nog niet eens over zijn Lamborghini UrusLowrider en andere dikke auto’s. Maar inmiddels heeft Joel Beukers weer een nieuwe sportwagen aan zijn collectie toegevoegd: een brute Audi R8

Nieuwe auto van Joel Beukers

De nieuwe auto van Joel Beukers is een brute Audi R8. Hij was meteen verkocht toen hij in de testrit in slechts 3.2 seconden naar de 100 kilometer per uur scheurde. Daarnaast is hij iets heel ‘zieks’ van plan met de auto. Zou Joel deze Audi R8 ook een gouden kleurtje geven?  Deze sportwagen zien we niet vaak op de Nederlandse wagen en de prijs zou daar een rol in kunnen spelen. De nieuwprijs van de auto ligt op 283.087 euro. Het is goed mogelijk dat Joel Beukers de auto voor een lager bedrag op de kop heeft getikt. Aangezien deze wagen uit 2017 komt en Joel het bedrijf waar hij de Audi R8 kocht promoot op zijn socials. Dat maakt ‘m er niet minder dik op.

Specificaties van de Audi R8

De brute Audi R8 is ongelofelijk dik. De nieuwe auto van Joel Beukers sprint in slechts drie seconden naar de 100 kilometer per uur. De maximumsnelheid van deze brute bak? Een dikke 330 km/u m. Dit is te danken aan de brute V10-motor die 610pk en 560 Nm genereert. Matcht deze kracht met die van zijn Mercedes-AMG G63 6X6? Bekijk de beelden hieronder:

Watch on YouTube