Mocht je al de trotse bezitter zijn van een geweldig mooie woning, chapeau! Fijn dat je het zo goed voor elkaar hebt. Mochten je woonwensen nog niet volledig zijn vervuld en je graag als een echte James Bond willen genieten van een bijzonder luxe optrekje, dan hebben we jouw droomwoning gevonden. Het optrekje is namelijk ontworpen door de heren van Aston Martin. Naast snelle wagens voor de Britse meesterspion kunnen ze ook hele leuke woningen bedenken.

Aston Martin ontwerpt een villa

Aston Martin heeft voor dit project de hulp ingeroepen van S3 Architecture, een van de bekendste architectenbureaus ter wereld. Op slechts twee uur rijden van New York stap je zo in een andere wereld. In een natuurlijke omgeving kom je hier op een waanzinnig mooi kavel deze inspirerende woning tegen. Normaal gesproken is het wonen buiten de stad een flink stuk goedkoper, maar dat zal nu zeker niet het geval zijn. Mocht je dus zin krijgen om de woning te betrekken, hou er dan rekening mee dat de Nationale Hypotheek Garantie op dit optrekje niet van toepassing is. Besef wel dat je dan kan verblijven in een brute mancave.

aston-martin-huis-10 aston martin woning

Voldoende ruimte voor al je supercars

Dat deze Aston Martin woning voldoende ruimte heeft om je eigen wagenpark netjes aan het zicht te onttrekken is vanzelfsprekend. Zowel buiten als binnen is voldoende parkeergelegenheid, maar de inpandige garage is wel heel bijzonder. Beton, maar ook een indrukwekkende glazen wand met wijnrek scheidt de garage van de lounge. Rijd je dus net iets te enthousiast je garage binnen, dan zit je gelijk goed. De garage biedt ruim plaats aan drie bolides. Mocht je echt zoveel geld hebben dat je meer wagens bezit dan kun je op de oprit de rest kwijt.

Aston Martin

Vraagprijs van de Aston Martin woning

Dat men juist voor glas heeft gekozen als materiaal voor de wand in de garage is niet zo heel vreemd, ook in de woning zelf is veel glas gebruikt waardoor er een aangenaam lichte sfeer ontstaat. Naast de woonkamer heb je trouwens ook beschikken over tal van andere vertrekken waaronder voldoende slaapkamers en een eigen kantoorruimte. Je begrijpt dat een pand van deze allure niet goedkoop is. De vraagprijs is met 7.7 miljoen dollar dan ook behoorlijk fors, maar je krijgt er wel veel woning voor terug.

aston-martin-huis-19 Aston Martin villa