Entertainment

Andy van der Meijde krijgt de schrik van zijn leven tijdens opnames ‘Bij Andy in de Auto’

andy van der meijde

Andy van der Meijde schrikt zich dood als er een auto voor hem stopt en er vervolgens twee mannen met bivakmuts uitstappen. Het lijkt alsof ze willen inbreken en de ex-voetballer overvallen. Andy denkt geen twee keer na en drukt vol het gaspedaal in.

Bij Andy in de Auto

In de YouTube-serie ‘Bij Andy in de Auto’ stappen wekelijks bekende Nederlanders in voor een gezellige praatje met de oud-Ajacied. Andy van der Meijde vraagt zijn gasten het hemd van het lijf, maar wel op zijn manier. Het resulteert vaak in veel lachen, gieren, brullen en lekker ratelen over niet alledaagse onderwerpen. Met zijn vragen zet Andy zijn bijrijders vaak voor het blok. Dit keer werd hij echter zelf in de maling genomen…

View post on Instagram
 

Marouane Meftah zet een geweldige list op

In de meest recente aflevering van ‘Bij Andy in de Auto‘ zit Andy van der Meijde in de auto met Marouane Meftah, ook wel bekend als ‘Komtgoed’ of ‘Zakaria’ uit de Videoland-serie ‘Mocro Maffia’. Wat doen ze in Mocro Maffia? De boel beroven en elkaar neerschieten. Maroune Meftah heeft voordat hij instapte een geniale list bedacht waarmee hij Andy even van zijn stuk brengt. Bekijk de geniale beelden hieronder:

View post on Instagram
 

Andy van der Meijde krijgt de schrik van zijn leven

Twee mannen stappen uit en lopen richting de auto van Andy van der Meijde. Andy reageert snel en passeert de heren op hoge snelheid. Marouane Meftah laat zijn beste acteerskills zien door net te doen alsof-ie van niks weet. Andy blijft maar gassen en merkt zelfs dat hij achterna wordt gezeten. Totdat Marouane zijn lach echt niet meer kan inhouden en toegeeft dat het allemaal opgezet is. Daarmee is Andy toch behoorlijk opgelucht.

View post on Instagram