Ben jij fan van het true crime genre, dan zit je op Netflix goed. Er zijn namelijk veel documentaires te vinden die gaan over waargebeurde ontvoeringen, verdwijningen en moorden. Vanaf volgende week komt er een nieuwe serie bij die weer even grimmig belooft te worden. Het gaat hierbij om de true crime-docu American Murder: The Family Next Door.

American Murder: The Family Next Door is waargebeurd

Het gezin van Chris en Shanann Watts leek picture perfect. Samen hadden ze twee jonge dochters: Bella en Celeste. Maar van het ene op het andere moment verdwijnen Shanann en haar dochters. Een vriendin van Shanann ruikt onraad en besluit de politie in te schakelen. Iedereen is het er al gauw over eens dat plotseling verdwijnen niets voor Shanann is. Maar waarom zou ze dit dan doen? Ook echtgenoot Chris zit met de handen in het haar en lijkt het niet te kunnen bevatten. Dan neemt American Murder: The Family Next Door echter een duistere wending.

De schokkende waarheid achter de verdwijningen in American Murder: The Family Next Door

Door leugendetectortesten en ondervragingen van Chris komt een ander verhaal boven de tafel. Het huwelijk tussen hem en Shanann was alles behalve rooskleurig. De waarheid achter de verdwijning van Shanann en haar dochters maakt van American Murder: The Family Next Door één die je niet zomaar even wegkijkt. Ben je benieuwd naar de uitkomst van de true crime docu, dan kan je deze vanaf 30 september op Netflix zien.

Meer true crime documentaires die op Netflix te zien zijn

Op Netflix is American Murder: The Family Next Door in ‘goed’ gezelschap. Er staan namelijk al genoeg andere series online die ons van begin tot einde in hun greep houden. Ben jij op zoek naar een nieuwe true crime docu? Check dan onze lijst met 5 waargebeurde misdaadseries op Netflix.