Met het vergrootglas op milieuvervuiling, broeikaseffect en een toenemende wereldbevolking is het zaak dat ook vliegtuigen efficiënter, minder vervuilend en minder lawaaierig worden! Vandaar dat AKKA ons de weg wil wijzen met de technologie van de toekomst! Ofwel een vliegtuig dat op een landingsbaan landt, zijn vleugels uittrekt, in een trein verandert en je per rails naar je lokale station brengt:

Link & Fly

Met het futuristische concept van AKKA zouden passagiers in een naburig station aan boord gaan van een treinachtige buis, waarbij tijdens de rit naar de luchthaven alle tickets worden gescand en passagiers gecontroleerd worden door de beveiliging. Eenmaal op het vliegveld zullen er vervolgens vleugels aan de pod worden vastgemaakt om op te stijgen. Het bedrijf heeft het idee gepresenteerd in de 3D-mock-upvideo.

Hoewel AKKA er niet op uit is om een ​​vliegtuigbouwer ervan te overtuigen dat hij het volledige “Link & Fly” -concept moet bouwen, wedt het erop dat het ontwerp een aandachttrekker en aanstootgever zal functioneren. Het bedrijf heeft dan ook goede hoop dat commerciële vliegtuigen dergelijke metamorfoses zullen maken in de toekomst, mits klanten zullen plaatsnemen natuurlijk.