Hamilton is één van de succesvolste mensen in de Formule 1 en daar hoort ook een mooie woning en een goed salaris bij. Daarom kijken wij vandaag naar het penthouse van Lewis Hamilton, want die is bizar vet én duur.

Dit is het penthouse van Lewis Hamilton

Voorheen had hij al een pand in New York dat 44 miljoen dollar kostte, maar dat pand is blijkbaar gaan vervelen. Daarom heeft hij nu een nieuw appartement gekocht in New York. Dit keer heeft hij ervoor gekozen om dichtbij ‘Super Bowl’-winnaar Tom Brady te gaan wonen. We zeggen wel appartement, maar daarmee doe je de woning eigenlijk tekort. Het penthouse van Lewis Hamilton heeft namelijk een woonoppervlakte van 608 vierkante meter!

penthouse van Lewis Hamilton

Het penthouse van Lewis Hamilton heeft een fantastisch uitzicht op de Hudson River, en die kan hij uitstekend bewonderen vanuit zijn tuin van 279 vierkante meter. Het is dus een luxe gebouw waar hij in verkeert. Zo heeft hij een zwembad tot zijn beschikking, maar ook een bibliotheek en een gym, want hij moet natuurlijk wel fit blijven. Anders heeft Max straks geen competitie meer natuurlijk. Hoe het luxe penthouse door hem is ingericht weten we helaas niet, maar we blijven hopen op een ‘housetour’.

lewis hamilton

lewis hamilton

Lewis Hamilton

Niet iedereen kan zomaar even 80 miljoen dollar ophoesten, maar als je Lewis Hamilton heet, ligt dat net iets anders. Hij rijdt al jarenlang aan de top van de Formule 1 en daar verdient hij ook naar. Natuurlijk helpt de auto van het team ook mee, maar talent van de coureur speelt zeker een grote rol. Eén ding is zeker: wij zouden maar wat graag in het dikke penthouse van Lewis Hamilton willen vertoeven.

Hoewel de Engelsman qua woning Max Verstappen overtreft, ligt dat op het asfalt toch vaak anders. Wie er dit seizoen aan het langste eind trekt, is nog even afwachten. De tijd zal het leren.