Women

VIDEO: Abbey Hoes deelt spannende selfie in haar nieuwe lingerie

Abby Hoes lingerie

Wij kunnen uren naar de foto’s van Abbey Hoes blijven kijken. Gelukkig verrast de 27-jarige actrice ons zo nu en dan met wat prachtige plaatjes. Ook dit keer liet ze via haar Instagram weer zien hoe fantastisch ze eruit ziet.

Wie is Abbey Hoes?

Waarschijnlijk zullen de meesten onder ons de 27-jarige Abbey Hoes wel kennen. Mocht je haar niet kennen, we stellen haar graag even aan je voor. Ze speelde in vele Nederlandse producties. Zo was ze te zien in Verliefd op CubaKoning van Katoren en de Nederlandse uitvoering van Sneeuwwitje. Ze is behoorlijk succesvol in het acteren. De onwijs knappe dame won bijvoorbeeld al twee keer een Gouden Kalf voor beste actrice. En ook dit jaar schittert Abbey Hoes weer in de bioscopen en voor de buis. Ze speelt de hoofdrol in de film Costa!! En was ze eerder dit jaar te zien in de tv-serie Lost Luggage. Abbey heeft al vaker laten zien niet bepaald preuts te zijn, zo deelde de dame eerder al een pikante foto met diep decolleté.  Ook gisteren deelde ze op Instagram een fijne foto in lingerie.

View post on Instagram
 

 

Abbey Hoes poseert in uitdagende lingerie

Ze is al regelmatig te zien op het witte doek, maar is ook een hele sociale mediabekendheid geworden. Abbey Hoes heeft namelijk al ruim 163 duizend volgers op Instagram. De uitdagende foto kan dan ook op heel wat likes kan rekenen, en geef men eens ongelijk! De teller staat binnen een dag al op een dikke dertienduizend likes. Grote kans dat jij na het zien van de foto ook direct op de like-button drukt.  Kijk hieronder naar de prachtige foto. Wedden dat je meteen verkocht bent?

View post on Instagram
 

 

Gelukkig bleef het niet bij de teaser van de foto, want op het moment van schrijven verdween de video online. Mannen, sit back, relax and enjoy!

 

View post on Instagram
 

View post on Instagram