De Nederlandse actrice Abbey Hoes is binnenkort weer op het witte doek te zien in de Nederlandse film Costa!!. Ondertussen verrast de 27-jarige Abbey ons zo nu en dan met prachtige plaatjes.

Wie is de Nederlandse actrice Abbey Hoes?

Waar je Abbey Hoes van kunt kennen? Je kunt haar bijvoorbeeld kennen van een aantal Nederlandse producties als Verliefd op CubaKoning van Katoren en de Nederlandse uitvoering van Sneeuwwitje. Ze is ongelofelijk succesvol in het acteren. Zo won de 27-jarige dame bijvoorbeeld al twee keer een Gouden Kalf voor beste actrice. En ook dit jaar schittert Abbey Hoes weer op het witte doek. Ze speelt de hoofdrol in de Nederlandse productie Costa!! en eerder dit jaar was ze te zien in de tv-serie Lost Luggage. Op internationaal gebied is ze misschien (nog) niet zo bekend, maar hier in ons kikkerlandje heeft de actrice al ruim 163 duizend volgers op Instagram. Daar verrast Abbey Hoes geregeld haar volgers met weinig verhullende foto’s.

Abbey Hoes laat weinig aan de verbeelding over

Op Instagram laat Abbey Hoes ook vaak genoeg blijken wat voor een prachtige verschijning zij is. Ze liet het van de gemiddelde man een stuk sneller kloppen toen ze onlangs een behoorlijk intieme foto deelde op haar Instagram. De foto kan dan ook op heel wat likes kan rekenen. De teller staat binnen een dag al op een dikke achtduizend likes. Grote kans dat jij na het zien van de foto ook direct op de like-button drukt. Oordeel zelf maar:

Wij kunnen uren lang naar haar foto’s blijven kijken. Daarom hebben wij haar mooiste foto’s voor je op een rijtje gezet:

Abbey Hoes is niet de enige Nederlandse dame die hoge ogen gooit op Instagram. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chantal Janzen?