Vrouwen, ze zijn soms (lees: vaak) heel moeilijk te begrijpen. De meeste vrouwen hebben een handleiding waar je ‘u’ tegen zegt. Soms is het dan ook niet te begrijpen waarom ze ineens boos worden. Wij willen je helpen, er zijn namelijk tekenen waaraan je kunt zien dat je erg goed op moet letten met wat je zegt. Dit zijn 5 non-verbale tekenen dat een vrouw boos is. Doe er je voordeel mee.

Non-verbale tekenen dat een vrouw boos is

Tja, het is lastig. Je hebt haar weer eens boos gemaakt. Hoe kun je dat zien? Nou aan de onderstaande dingen. Merk je een paar van deze dingen bij je vriendin? Let dan heel goed op, want ze staat op het punt van ontploffen. Hieronder lees je de veelvoorkomende non-verbale tekenen dat een vrouw boos is.

1. Ze kijkt gevaarlijk boos uit haar ogen

Die blik, oeh die gevaarlijke blik. Misschien ken je ‘m wel. Wanneer je die blik ziet, weet je dat het menens is. Neem van ons aan, pas heel goed op met wat je zegt. Eén verkeerd woord en het is code rood. Dit is één van de duidelijkste tekenen dat een vrouw boos is.

2. Ze maakt overdreven veel geluid met de handelingen die ze maakt

Een ander non-verbaal teken dat een vrouw boos is, is dat ze irritant veel geluid maakt bij al haar bewegingen. Het dichtklappen van een deur, het neergooien van haar tas of het ruw neerzetten van haar glas, allemaal code rood. Hiermee laat ze merken dat ze geïrriteerd is en dat jij degene bent die dat moet oplossen. Veel succes!

3. Ze zucht geïrriteerd wanneer je iets wil zeggen

Kort gezegd, ze wordt moe van alles wat je zegt en ze heeft geen zin in je gepraat. Wat je dan moet deon? Geen idee! Vrouwen blijven af en toe een raadsel. We wensen je veel sterkte.

4. Ze praat geprikkeld

Aan de manier waarop de zinnen uit haar mond komen, merk je dat ze op knappen staat. Zinnen komen met een stellige intonatie tot een scherp einde. Van haar normaal lieve stem is weinig over. Probeer haar zo snel mogelijk te kalmeren anders ben je echt de pineut.

5. Ze zegt niet meer dan “Hmm hmm”

Het laatste non-verbale teken dat een vrouw boos is, is het continu alleen maar knikken of ‘hmm hmm’ zeggen. Je weet nu dat ze op het punt staat om heel boos op je te worden. Probeer haar te kalmeren of laat haar maar even met rust. We hopen voor je dat het goed komt.