Iedereen wil gezien worden in een sportwagen, maar niet iedereen wil hier de volle mep voor betalen en dat is goed te begrijpen. Daarom zetten wij vijf betaalbare sportwagen die op Marktplaats staan op een rijtje zodat jij ook een sportwagen kan rijden.

Sportwagens te koop op Marktplaats

Een sportwagen op Marktplaats vinden is niet al te lastig, maar je wil natuurlijk wel in een vette auto rondrijden. Mocht je wat inspiratie nodigen hebben, wij hebben er alvast vijf voor je op een rijtje gezet. Een goede sportwagen vinden is namelijk lastiger dan het lijkt, je wil iets wat vlug en licht is, maar ook iets wat sportiviteit en klasse uitstraalt.

Alfa Romeo GTV 3.0-liter V6

Een sportwagen mag natuurlijk opvallend zijn, dit is iets waar de Italianen in uitblinken. Deze kleine sportwagen is een echte krachtpatser en ziet er nog super leuk uit ook! Je bent voorzien van een 3.0-liter V6 motor die de auto voorziet van 220 pk. De auto trekt de 0-100 sprint in zo’n 6.7 seconden en heeft een topsnelheid van 240 kilometer per uur! Het is natuurlijk een auto die al een aantal jaren mee draait, dus nieuw is hij niet meer, maar voor de prijs van 9.250 euro zou je er bijna geen nee tegen zeggen.

sportwagen op Marktplaats

Toyota GT86

Het is misschien wel de duurste auto op deze lijst, maar we hebben ook niet gezegd dat een tweedehands sportwagen op Marktplaats goedkoop is. Voor net geen 19.000 euro kan jij namelijk trotse eigenaar zijn van een achterwiel aangedreven, automatische Toyota GT86. De auto heeft 200 pk en doet 0 naar 100 km/uur in 8.2 seconden, daarmee is hij niet de snelste op de lijst, maar het is toch een rijk uitgeruste, moderne auto waar je ook nog een dagje mee zou kunnen driften.

sportwagen op Marktplaats

Mazda MX-5

Je hebt ze tegenwoordig in veel verschillende uitvoeringen, maar de eerste blijft toch het aller leukst. De Mazda MX-5 uit 1994 heeft pop-up headlights die de auto toch weer een unieker randje geven, maar dat is niet alles. Dit is namelijk een uit Canada geïmporteerde uitvoering, namelijk: de Black and Red edition. In principe voegt dat niks toe, behalve rood lederen interieur. De auto heeft 116 pk en kan maximaal 195 km/u. Het is een zeer gewilde auto, dus mocht je hem een paar jaar netjes weten te houden kan je er misschien nog aan verdienen ook. Dus voor 6.900 euro is dit goed te doen.

sportwagen op Marktplaats

Audi TT Coupé

Bij een sportwagen op Marktplaats denk je al gauw aan een Audi TT Coupé, daarom konden we die natuurlijk ook niet weglaten van deze lijst. Dit keer gaat het om een TFSI Pro Line uitvoering die voorzien is van 282 pk! Dat is niet standaard, want normaal gesproken heeft hij 200 pk. Wederom is het een auto met een rood interieur, maar deze is iets luxer uitgerust met bijvoorbeeld; een multimediasysteem en cruisecontrol. Ook is hij voorzien van sportieve velgen waardoor je dat echte sportwagen gevoel krijgt. Voor 10.500 euro kan deze prachtige Audi van jou zijn. Mocht deze niks voor jou zijn, er staan genoeg andere auto’s op Marktplaats

sportwagen op Marktplaats

Nissan 350Z

Het is een van de bekendere sportwagens, maar toch moet deze benoemd worden. De Nissan 350Z is een achterwiel aangedreven auto waarmee veel gedrift wordt (als de juiste aanpassingen zijn gedaan). Ook is het natuurlijk een mooie auto om te hebben, met een krachtige V6 motor moet 280 pk meer dan genoeg zijn, maar deze auto’s kunnen ook goed getuned worden. Deze 350Z is een automaat en is goed onderhouden, zo heeft hij cruisecontrol, Bose soundsysteem, en allerlei elektrische functies die je dagelijkse ritje alleen maar beter maken. Niet slecht voor de prijs van 10.500 euro!

sportwagen op Marktplaats