YES! Alistair Overeem trekt zijn kickbokshandschoenen weer aan. Deze week kondigden ‘The Reem’ en Glory aan dat de Nederlander een meerjarig contract heeft getekend bij de kickboks-organisatie. De ‘octagon’ maakt dus opnieuw plaats voor de ring. Om dat te vieren, zetten we de 5 beste KO’s van Alistair Overeem op een rij.

Alistair Overeem keert terug naar GLORY

Alistair Overeem is één van de grootste boksers in de Nederlandse geschiedenis. Hij heeft meerdere kampioenschappen op zijn naam staan. Zo werd Alistair Overeem in 2010 kampioen van de K-1 World Grand Prix. Tussen 2007 en 2011 was hij ook Strikeforce Heavyweight Champion. Hiermee werd hij de enige vechtsporter ooit die wereldkampioen ooit die wereldkampioen was in zowel K-1 als MMA. In zijn rijke carrière heeft de Nederlander aardig wat KO’s achter zijn naam staan tegen een aantal grote namen. We zetten de beste KO’s van Alistair Overeem hieronder op een rijtje.

De beste KO’s van Alistair Overeem

1. Alistair Overeem vs. Badr Hari (1) (2008)

Met zijn terugkeer is de kans op een gevecht tussen deze twee grootheden ineens weer mogelijk. In de afgelopen 2 gevechten wisten ze allebei één keer te winnen via KO. In het eerste gevecht wist Alistair Overeem door middel van een spectaculaire KO van Badr Hari te winnen. Skip naar minuut 14 voor het grote spektakelstuk.

2. Alistair Overeem vs Jonathan Dos Santos (2015)

Ook in de UFC wist hij de nodige tegenstanders knock-out te slaan. Jonathan Dos Santos zag sterretjes na een rake klap tegen het hoofd.

3. Alistair Overeem vs. Ewerton Texeira (2009)

Eén van de meest kenmerkende KO’s van Alistair Overeem is de (flying)-knee KO. Tegen Ewerton Texeira voerde Alistair deze optimaal uit. Het duurde wel even voordat zijn tegenstander weer opstond.

4. Alistair Overeem vs. Peter Aerts (2010)

Ook de legendarische Peter Aerts beet in het stof tegen een ijzersterke Alistair Overeem. In de finale van het K-1 Championship 2010 kon de Brabander niet meer op zijn benen blijven staan.

5. Alistair Overeem vs. Dzevad Poturak (2010)

Nogmaals een knee-KO van Alistair Overeem. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Hopelijk staat deze grote man binnenkort tegenover Badr Hari of ‘The King of Kickboxing’ Rico Verhoeven in de ring. Terwijl wij nog even dromen, kun jij genieten van deze prachtige afsluiter van de beste KO’s van Alistair Overeem.