Op 17 juli keert Badr Hari terug de ring in. Na een aantal teleurstellende resultaten gaat de bokser het opnieuw proberen tegen een iets mindere tegenstander. Tijdens Glory 78 staat Badr oog in oog met Arkadiusz Wrzosek. Dat lijkt een makkie te worden, vooral als we kijken naar de indrukwekkende statistieken van Badr Hari.

Badr Hari gaat het opnieuw proberen

De laatste paar gevechten ging het allesbehalve goed voor Badr Hari. Hij moest zijn meerdere laten kennen in zijn grote rivaal Rico Verhoeven en tijdens Glory 76 verloor hij op verrassende wijze van Benjamin Adegbuyi. Toch weet hij niet van opgeven. Badr Hari wilt opnieuw terugkeren naar de top. Het gevecht tegen Arkadiusz Wrzosek moet als opstapje dienen. De statistieken van Arkadiusz Wrzosek zijn in de verste verte niet te vergelijken met die van Badr Hari.

De statistieken van Badr Hari

Leeftijd: 36 jaar
Lengte: 1,98 m
Gewicht: ca. 109 kg
Bereik/reach 213,4 cm
7,62 aanvallen per minuut
48.43% gelande aanvallen
Gemiddelde gevechtslengte: 04:47

Badr Hari Record: 106-15-0 (92 KO)

Kampioenschappen van Badr Hari

Al 20 jaar lang presteert Badr Hari op het hoogste niveau. Bijna al zijn winstpartijen zijn gewonnen door middel van (T)KO. In 2002 maakte hij zijn debuut tijdens het WPKL Gala tegen de Nederlander Willy Schneider. In 2007-2008 was hij K-1 zwaargewicht wereldkampioen. De twee daaropvolgende jaren pakte Badr Hari de titel in het It’s Showtime Heavyweight kampioenschap. De statistieken van Badr Hari liegen er dus niet om.

Badr Hari vs. Arkadiusz Wrzosek

Als het aan de statistieken van Badr Hari ligt, dan walst hij over de onervaren Pool heen. Maar we moeten het relatief jonge zwaargewicht niet onderschatten. Het gevecht kan dus alle kanten op gaan. We gaan het allemaal mee maken op 17 juli tijdens Glory 78. Wordt dit Badr zijn laatste redmiddel? Of is zijn glorietijd voorbij….

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial)