Women

Mannen opgelet: Dit zijn de 10 grootste afknappers voor vrouwen

afknappers vrouwen ad

Wil jij nou indruk maken op een vrouw? Zorg dan dat je goed je best doet, ga voorbereid de strijd in. Er zijn ook een aantal dingen die je absoluut niet moet doen. Dingen waarmee je allesbehalve punten scoort bij de dames. Wij hebben ze voor jullie voor het gemak maar even op een rijtje gezet. Dit zijn de grootste afknappers voor vrouwen.

Dit zijn 10 dikke afknappers voor vrouwen

Hieronder zie je een aantal dingen die echt een no-go zijn, wil je indruk maken op die ene mooie vrouw. Wanneer je dit gedrag wel vertoont, is de kans groot dat je haar aandacht niet lang weet vast te houden. Dit zijn namelijk de tien grootste afknappers voor vrouwen.

1. Onbeleefdheid

Vrouwen willen niets liever dan iemand die een beetje aardig is, niet alleen voor haar, maar ook voor de rest van haar vriendinnen, familie en kennissen. Laat zien dat je een nette man bent en dat je haar geliefden ook goed wil leren kennen. Toon respect en behandel mensen zoals je wilt dat ze jou ook behandelen.

2. Onverzorgd uiterlijk

Eén van de grootste afknappers voor vrouwen is een onverzorgd uiterlijk. Voor de hand liggend  onder de afknappers voor vrouwen natuurlijk, maar we lichten het even voor je uit. Een onverzorgd uiterlijk heeft niks te maken met hoe je er van jezelf uit ziet. Of je nou jezelf knap of lelijk vindt, doet er niet echt toe. Het gaat erom hoe je jezelf verzorgt. Slecht onderhouden baard, ,warrig en ongewassen haar,  vieze nagels en gele, ongepoetste tanden zijn voorbeelden van dikke afknappers voor vrouwen. Verzorg je uiterlijk dus goed!

3. Te hoge stem

Een minder bekende, maar erg grote afknapper voor vrouwen is een te hoge stem bij mannen. Je zou denken dat een vrouw niet genoeg kan krijgen van de manier waarop ze zelf praten, maar niets is minder waar. Vrouwen houden van een volwassen en lage stem bij een man. Denk hierbij ook aan je toon en intonatie. Boos overkomen doet het ook niet goed, wees dominant met je stem, maar niet streng. Ook een goed tempo is een vereiste. Praat niet te snel, weet wat je zegt en praat op een rustige, fijne toon.

Watch on YouTube

4. Egoïstisch

Nummer 4 in het rijtje van grote afknappers voor vrouwen is egoïsme. Zelfverzekerd moet je zijn, maar egoïstisch gaat net een stap te ver. Of het nou gaat om in de slaapkamer of daarbuiten, mannen die alleen aan zichzelf denken en de vrouw vaak links laten liggen, zijn zwaar onaantrekkelijk. Een dikke afknapper voor vrouwen dus.

5. Wegkijken

Levensgevaarlijk dit. Wanneer je een vrouw aanspreekt of met haar praat: kijk haar aan! Wat moet ze wel niet denken als je wegkijkt tijdens een gesprek? Juist, ze voelt zich onaantrekkelijk of niet serieus genomen. Dat gevoel wil je een vrouw natuurlijk niet geven wanneer je haar juist wél interessant vindt. Kijk haar dus aan en toon interesse.

6. Te laat komen

Een echte gentleman komt niet te laat. Een grote afknapper voor vrouwen is dus ook als je regelmatig te laat komt. Hoe moeilijk is het nou om op tijd te vertrekken? Niet. Zorg dus dat je wat extra moeite voor haar doet om er liever te vroeg dan te laat te zijn. Heb je hier last van? Lees hier hoe je daar vanaf kunt komen.

7. Niet lekker ruiken

Dit valt eigenlijk ook weer onder het kopje ‘verzorging’. Stinken is een van de grootste afknappers voor vrouwen. Zorg dat je fris en fruitig bent. Douche voor de zekerheid een keertje extra en poets je tanden extra goed. Stinken (uit je mond) zorgt voor een slechte eerste indruk. Kleine moeite, maar het scheelt heel veel als je gewoon extra goed op je hygiëne let.

8. Je stuurt haar te veel berichten

Te veel is nooit goed, en daarom is het sturen van te veel berichten één van de grootste afknappers voor vrouwen. Interesse tonen is goed, maar je kunt ook overdrijven. Volg deze vuistregel: stuur altijd minder naar haar dan zij naar jou stuurt. Op het moment dat je meer berichten stuurt dan zij, gaat ze automatisch denken dat jij haar interessanter vindt dan zij jou. Dat moet je niet hebben. Kalmeer en stem je berichten goed af.

9. Verkeerde of niet goed zittende kleding

Kleding is heel belangrijk voor de vrouw, het maakt of kraakt een man. Vaak is kleding het eerste waar de vrouw naar kijkt. Een dikke afknapper voor de vrouw dus wanneer jij je niet goed kleedt. Kleding moet je goed staan, niet te strak, of te los zitten. Kom je er nou echt niet uit? Vraag je vrienden, familie of winkelmedewerkers of ze jouw outfit kunnen keuren. Dan weet je vrijwel zeker dat het in ieder geval goed zit.

10. Aanrakingen

We sluiten de lijst van afknappers voor vrouwen af met aanrakingen. Aanrakingen zijn erg belangrijk voor de vrouw. Wanneer je het niet doet, voelt ze zich niet opgewonden of denkt ze dat je geen interesse hebt. Wanneer je het te veel doet, kan dat leiden dat ze zich terug trekt of verlegen wordt. Zorg dus voor een goede dosering. Raak haar aan tijdens het lachen of wanneer je een vraag stelt maar let op dat je het niet gaat overdrijven.

Pak deze tips op en zorg dat je de afknappers voor vrouwen nooit meer begaat. Je zal merken dat de volgende ontmoetingen en gesprekken soepeler gaan. Nog een klein steuntje in de rug nodig? Deze 10 kwaliteiten vinden vrouwen aantrekkelijk. Succes ermee!