Entertainment

Gelekte foto’s: komt er een zwarte uitvoering van de PlayStation 5 controller?

PlayStation 5 controller

De PlayStation 5 zit eraan te komen, en volgende maand wordt hij al wereldwijd besteld. Het perfecte kerst-, sinterklaas- of verjaardagscadeau wordt nu geproduceerd, of ze liggen zelfs al klaar. En ondanks dat we al praktisch alles weten over de nieuwe console van Sony, lijkt het nog niet helemaal bekend in welke kleur hij komt. Wat bekend was was dat hij wit (met zwart zou worden), maar uitgelekte foto’s roepen de vraag op of er niet toch ook een zwarte variant aan komt.

De PlayStation 5 in het wit

Voor de bekendmaking van de prijs en releasedatum van de PlayStation 5, was de kleur al één van de weinige dingen die we zeker wisten. Elke keer dat we de PS5 in een aankondiging, gelekt bericht of andere bron zagen, was hij wit. Van de console zelf tot aan de controllers is hij alleen nog maar met een witte buitenkant laten zien. Het maakt het strak en mooi, maar er is niet echt keuze. Bovendien is niet iedereen overtuigd van dit ‘frisse’ kleurenschema. Maar er lijkt nu verandering in te komen, door uitgelekte foto’s van een controller.

Nieuw lek met zwarte controller

Vorige week zijn er op Twitter foto’s geplaatst van een zwarte controller van de PlayStation 5. Het blijft ook niet alleen bij foto’s, maar hij plaatst er ook documenten en een product code bij die bewijzen dat het om een echt product gaat. Dit zou dus kunnen bevestigen dat er inderdaad zwarte controllers beschikbaar komen voor de PlayStation 5. Dit roept de vraag, het vermoeden (of zelfs de hoop) op dat er ook een zwarte variant van de (gigantische) console zou komen.

View post on Twitter

Twijfelen over de echtheid

Er wordt, ondanks de veelbelovende en realistische foto’s in de tweet, toch veel getwijfeld of dit echt is. In reacties valt te lezen dat sommigen beweren dat het om een oud prototype gaat. Een nog van voordat de controller wit werd. De meningen zijn verdeeld en er zijn zelfs mensen die zeggen dat de vorm van de zwarte controller niet eens lijkt op ‘de echte’. We weten over een paar weken, bij de lancering van de PS5, of het klopte of niet.