Entertainment

Zien: De 3 zussen Schuur trekken de aandacht op Instagram

zussen

Als je op Instagram een paar mooie dames vindt, is dit natuurlijk jackpot. Als deze dames dan ook nog is alle drie zussen van elkaar blijken te zijn, is dit natuurlijk dichtbij perfectie. Ontmoet de drie Nederlandse zussen Marcella, Valerie en Arlette Schuur.

Even voorstellen: de drie knappe zussen Schuur

Soms heeft een mooie dame ook nog eens een knappe zus en dat is natuurlijk geweldig om te zien. Misschien is het zelfs wel beter als de dames ook nog eens een tweeling zijn, zoals de Australische Wilshin tweeling. Maar stel je voor niet één schoonheid in de familie, nee ook niet twee, maar drie(!) beeldschone zussen. Dat is bij de drie Nederlandse zussen Marcella, Valerie en Arlette het geval. Laat je omverblazen door hun schoonheid.

View post on Instagram
 

Valerie Schuur

Als je even gaat kijken op de Instagram van Valerie, dan zie je al gelijk dat ze helemaal gek is van reizen. Ook zit Valerie bij een modellen agency door haar prachtige looks.

View post on Instagram
 

Arlette Schuur

Arlette zit toevallig bij hetzelfde modellenbureau als haar zus. Maar dat is niet het enige wat ze doet. Deze Arlette is de oprichter van het duurzame badkledingmerk ‘Inside Out Swimwear’.

View post on Instagram
 

Marcelle Schuur

Wie hebben we dan nog over? Marcelle Schuur natuurlijk. Hoewel ze als laatste wordt besproken, is zeker niet de minste van het drietal. Toevallig zit óók Marcelle bij hetzelfde modellenbureau als haar zussen. Wat een plaatjes, hè.

View post on Instagram