Mocht je al wat oudere kinderen hebben, dan hoop je uiteraard dat ze op zullen groeien tot verantwoordelijke volwassenen. Aan jou zal het uiteraard niet liggen. Je doet alles voor ze, inclusief het financieren van de autorijlessen. Is zoon of dochterlief geslaagd, dan wil je natuurlijk dat ze wat ervaring opdoen en geef je ze met veel vertrouwen de autosleutels van je wagen. YouTuber GG Exotics deed dat ook alleen kreeg hij niet veel later heel veel spijt: zijn unieke Pagani Huayra Roadster zag na de rit met zoonlief er iets minder fraai uit.

Pagani Huayra Roadster

Aan de kenners hoeven we het niet te vertellen, maar mocht je het niet weten, de Pagani Huayra Roadster is een one-off model. Uniek in de wereld en kent een prijskaartje van 3.4 miljoen dollar. Voor de 17-jarige zoon van Tim, Gage Gillean was dat in ieder geval geen reden om er extra voorzichtig mee te zijn. Het gevolg was een totaal onherkenbare supercar waarvan de voorkant een flink stuk korter was geworden. Een voordeel: de airbags deden het geweldig en zoonlief heeft het avontuur wonder boven wonder goed overleefd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tim Gillean (@tim_gillean)

Dikke Pagani van 3.4 miljoen

Gage Gillean zal wellicht minder goed gehumeurd zijn geweest na het ongeluk met de wagen van zijn vader. Vader Tim zal er wellicht minder lang wakker van liggen. De miljardair Tim heeft een erg succesvol investeringsbedrijf waar hij genoeg centen mee binnenhengelt. Het heeft hem dik miljardair gemaakt en dus zal de rekening van het schadeherstelbedrijf geen probleem zijn.

Genoeg supercars als reserve wagen

Voorlopig zal zijn dus even geen supercar kunnen besturen, maar voor zijn vader is dat geen probleem. Hij heeft, zoals je kunt zien op de video’s op zijn kanaal, nog een McLaren Senna, Bugatti Chiron, Lamborghini Urus en een Ferrari LaFerrari. Keus genoeg en mocht hij zich echt vervelen, dan kan hij altijd nog even gaan ontstressen op zijn jacht.