Mee naar Diemen-Zuid, Moppie en natuurlijk Het Land Van. Stuk voor stuk titels waar twee namen onlosmakelijk aan verbonden zijn: Lange Frans en Baas B. De hits hadden we allemaal op onze MP3-spelers staan en de twee mannen waren idool van menig amateur-rapper en zwijmelende tienermeisjes. Tijd om er achter te komen hoe het nu gaat met Baas B.

Bart Zijlstra, beter bekend als Baas B.

Zeg je Lange Frans, dan zeg je Baas B. De twee rappers uit Diemen waren in hun hoogtij-jaren als rapduo onafscheidelijk. Met meerdere nummer één hits en wat klassiekers die -tot op de dag van vandaag- door velen woord voor woord kunnen worden meegerapt, leek de muziekhorizon oneindig voor Frans en Bart. Toch hielden ze er samen mee op. Frans bleef werkzaam binnen de muziek, en Baas B. verdween voor het grote publiek van het toneel.

Het land van.. interviewen in de Tesla S P100D

De hoogste tijd om er achter te komen wat deze Baas B. de afgelopen jaren heeft uitgespookt, hoe het met hem gaat en wat hij heeft geleerd van zijn leven als idool. En zeg nou zelf, waar kan dat beter dan in een Tesla S P100D. Van 0-100 in 3.8 seconde met een range van 570 km biedt de wagen een goed decor om de oud-rapper eens goed aan de tand te voelen. Samen met Floris Wyers van Pure Luxe reed Bart een rondje door de polder, op zoek naar het antwoord op de vraag; Hoe is het nu met Baas B.?