Entertainment

Zlatan Ibrahimović deelt eerste trailer van eigen film

Zlatan Ibrahimović film

Geen documentaire, geen boek, maar een echte bioscoopfilm. Niemand minder dat Zlatan Ibrahimović deelt de trailer van zijn eigen film, gewoon op Instagram. Want met bijna 50 miljoen volgers heeft hij een enorm bereik.

Zlatan Ibrahimović deelt trailer van zijn eigen film

Na een boek, documentaire en een animatiefilm was de boomlange spits klaar voor de volgende stap. Daarom investeerde Zlatan Ibrahimović samen met een aantal regisseurs 5 miljoen euro in een film over zijn eigen leven. De film heeft ongeveer hetzelfde verhaal als zijn autobiografie ‘Ik, Zlatan’. Het gaat dus over hoe een jongen van de achterstandswijk geworden is wie hij nu is: een van de beste spitsen ter wereld. Het verhaal neemt je mee langs Ajax, FC Barcelona, AC Milan, LA Galaxy en de andere topclubs waar hij doelpunten heeft gescoord.

View post on Instagram
 

Van lastige jongen naar topspits

Als kleine jongen was hij een lastig geval. Zlatan Ibrahimović had het gevoel alsof hij nergens bij paste. Toch weet hij zijn draai en vooral het doel te vinden bij zijn club Malmö FF in Zweden. Uiteindelijk groeit hij uit tot één van de beste spitsen uit zijn tijd. In de film wordt Zlatan Ibrahimović steeds door een andere acteur gespeeld in de verschillende fases van zijn leven.

Een grote rol voor Ajax

In de film van Zlatan Ibrahimović is een grote rol weggelegd voor Ajax. Dit is de club die hem ontdekte en waar hij doorbrak bij het grote publiek. In de trailer zien we onder andere ook andere Ajax-spelers en de Johan Cruyff Arena voorbij komen. Na zijn indrukwekkende tijd bij Ajax maakte Zlatan de overstap naar het grote Juventus, waar hij ook aan de lopende band scoorde.

Watch on YouTube

Film van Zlatan binnenkort in de bioscoop

‘Ik, Zlatan’ is is vanaf 10 september te zien in Zweden. Of en wanneer deze film het Nederlandse doek bereikt, blijft nog even onduidelijk. Wanneer het zover is, gaan wij zeker een bezoekje brengen aan de bioscoop.