Wie jarig is, trakteert – zo dacht ook Zlatan Ibrahimović. De spits is maandag 41 jaar geworden en heeft zichzelf twee peperdure verjaardagscadeaus gegeven. Niet 1 Ferrari, maar 2 Ferrari’s welteverstaan. Waarom ook niet?

Zlatan Ibrahimović doet zichzelf niet 1 Ferrari, maar 2 Ferrari’s cadeau

Zlatan Ibrahimović blies 41 kaarsjes uit en besloot zijn wagenpark eens een upgrade te geven. Op social media kondigde hij zijn verjaardagscadeau op iconische wijze aan. Zo schreef hij ‘Happy birthday to Zlatan’ op Twitter met bijgevoegd een foto van twee Ferrari’s in één foto. De twee Ferarri’s in kwestie? Zlatan Ibrahimović verblijdt zichzelf met een Ferrari Daytona SP3 en deen Ferrari 812 Competizione A. Eerst genoemde heeft wegens zijn zeldzaamheid – er zijn er slechts 599 van gemaakt – een prijskaartje van maar liefst twee miljoen euro. De Competizione is een tikkie goedkoper: hier moest de Zweed 578.000 euro voor aftikken. Welke Ferrari de favoriet is van Zlatan Ibrahimović zal moeten blijken uit het aantal kilometers dat de aanvaller ermee de weg opgaat.

Wagenpark van Zlatan liegt er niet om

De spits van AC Milan kan voortaan geheel in stijl door Milaan scheuren. Al kon hij dat allang met zijn eerdere auto’s. Zo heeft Zlatan nu vijf Ferrari’s, waaronder de Ferrari SF90 spider van Zlatan Ibrahimović, een Porsche 918 Spyder, een Lamborghini Urus, een Audi RS6 Avant en een Maserati GranTurismo MC Stradale in zijn garage staan. Wat een kapitaal!