We kennen allemaal wel van die handige IKEA-bouwpakketen die je met een beetje omtovert tot een meubel. Vaak duurt het even om het in elkaar te zetten, maar het is wel een praktisch allemaal. Het valt echter in het niet bij deze meubels die je op Amazon kunt kopen. Je kunt in een handomdraai je nachtkastje veranderen in een schild en knuppel. De perfecte zelfverdedigingswapens tegen indringers.

Meubels als zelfverdedigingswapens

Als je een 2-in-1 meubel maakt, wil je wel dat het gemaakt is van een sterk materiaal. Gelukkig dat dat deze zelfverdedigingswapens gemaakt zijn van het oersterke bamboe. Op zich klinkt ‘bamboe’ niet zo sterk, maar je moet je bedenken dat bamboe meerdere malen sterker is dan hardhout. Het textuur van de bamboeboom siert de meubel prachtig, daarnaast kun je er een indringer volstrekt de hersenpan in meppen. Al valt dit niet aan te raden, de wettelijke gevolgen zijn namelijk niet te overzien.

Je denkt nu vast dat het uitermate vervelend zal zijn om een hele meubel te hanteren. Dit valt gelukkig reuze mee. De set weegt bij elkaar slechts 3.5 kilo.

zelfverdedigingswapens zelfverdedigingswapens

Productbeschrijving liegt er niet om

Dit product heeft letterlijk 3 verschillende benamingen op Amazon. Ze gaan als volgt: Woodquail Bat and Shield, Bamboo Self Defense Night Stand, Safe Bedside Table. Ze hebben hun punt gemaakt. Dit stukje fournituur is dé nachtmerrie van iedere inbreker. In de omschrijving van het product staat de volgende tekst weergegeven: “It is equally suitable for both a male and female bedroom. It is reported that 50% of people in the UK are worried about security at night. That’s why having a means of self-defence by your bedside is psychologically comforting. Many people use an alarm system, but it’s not necessarily active when you’re in.” De meubels zijn dus wat betreft de makers ervan niet gemaakt om slechts het interieur te dienen. Nee, het is bedoeld ter zelfprotectie en om inbrekers het huis uit te jagen.

zelfverdediginswapens