Filmmaker Zach Both heeft een vrij jaloersmakend leven. Hij trekt namelijk al twee jaar lang rond in camper. Hij komt op de meest prachtige plekken en is met zijn camper van alle gemakken voorzien. Het is eigenlijk een soort kleine studio! Maar dit is niet altijd het geval geweest. Zach is namelijk begonnen met een vies en vooral oud busje, zoals je hieronder op de foto ziet.

De transformatie

Ok√©, het is wel net even wat anders dan deze bizar luxe camper, maar daar worden dan ook andere budgetten tegenaan gegooid. Deze man wist met heel weinig, heel veel te maken en dat is toch wel erg knap. Check wat een stijlvolle bus hij ervan heeft weten te maken. Wifi, een vriezer, fornuis, zonnepanelen, verwarming en natuurlijk een bed. Met zo’n busje willen wij ook wel een roadtrip maken!

zach-both-chevy-cargo-van-mobile-filmmaking-studio-vanual-designboom-06 zach-both-chevy-cargo-van-mobile-filmmaking-studio-vanual-designboom-08 zach-both-chevy-cargo-van-mobile-filmmaking-studio-vanual-designboom-05 zach-both-chevy-cargo-van-mobile-filmmaking-studio-vanual-designboom-03 zach-both-chevy-cargo-van-mobile-filmmaking-studio-vanual-designboom-09 zach-both-chevy-cargo-van-mobile-filmmaking-studio-vanual-designboom-04 zach-both-chevy-cargo-van-mobile-filmmaking-studio-vanual-designboom-02 zach-both-chevy-cargo-van-mobile-filmmaking-studio-vanual-designboom-010