Entertainment

Zien: Yolanthe steelt de show op Coachella in pikante festivaloutfits

yolanthe cabau

Yolantha Cabau is momenteel aan het feestvieren op Coachella. En om haar fans mee te laten delen in de feestvreugde deelt de knappe Nederlandse een aantal foto's in een nogal gewaagde festivaloutfit.

Wie is Yolanthe Cabau?

Voor degenen die onder een steen hebben geleefd: Yolanthe Cabau, volledige naam Yolanthe Cabau van Kasbergen, kwam op 19 maart 1985 op het zonnige Spaanse eiland Ibiza ter wereld. De brunette groeide op in Nederland en het bleek al snel dat de brunette in de wieg was gelegd voor de spotlights. Yolanthe begon haar carrière als actrice in 2004 met een rol in de Nederlandse soapserie ‘Onderweg naar Morgen’. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse en internationale mediawereld. Zo speelde ze in series en films als ‘Costa!’, ‘Flikken Maastricht’, en ‘Pain & Gain’. Op dit moment werkt ze aan een nog onbekende Hollywood-film, waarin ze stoeipoes Justice Gray speelt.

Show stelen in pikante festivaloutfits

Yolanthe Cabau is dus niet geheel onbekend met de spotlights. Ook in haar privéleven kan de brunette er wat van. Op dit moment zet de 37-jarige geboren Spaanse de bloemetjes buiten op het populaire Amerikaanse festival Coachella. En Yolanthe zou Yolanthe niet zijn als ze niet helemaal zou uitpakken als het op outfits aankomt. En dat si terug te zien aan de foto’s. Op dag 1 draagt ze een nogal opvallend, kleurrijk topje die gelijk in het oog springt. “My first Coachella weekend!”, schrijft de in Los Angeles woonachtige actrice.

View post on Instagram
 

En ook op dag 2 is Yolanthe weer van de partij. Gehuld in een zwarte, doorschijnende broek en een zwart topje met open rug, steelt Yolanthe de show op het Amerikaanse festival. Wij achten de kans bijzonder groot dat de ex van Wesley Sneijder meer bekijks trekt dan de vuurwerkshows op het festival zelf. Wat denk jij?

View post on Instagram